Β. Ανδρεαδάκης: Το πρωτάθλημα είναι ένας “μαραθώνιος”

Θησέας | 3 Οκτωβρίου 2017, 22:22

Για πρώτη φορά ως αντίπαλος (σε επίπεδο προπονητικής) επέστρεψε στο γήπεδο των Καθιανών, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τόσο ως ποδοσφαιριστής πριν από... τρεις δεκαετίες, όσο και ως προπονητής στην πορεία, ο Βαγγέλης Ανδρεαδάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ως προπονητής πλεόν του Θησέα, ο ίδιος αντιμετώπισε στο ματς της Κυριακής (1/10) την Ένωση Θύελλα Καμίνια (νίκη με 1-0), στην οποία οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της που αγωνίστηκαν, ήταν μαζί του για αρκετά χρόνια στις ακαδημίες του Ακρωτηρίου. Μιλώντας στο athlitiko ανέφερε τα συναισθήματα του για την επιστροφή του, αλλά και το ματς στο οποίο τόνισε ότι η Ένωση ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Χάρηκα πολύ που βρέθηκα με τα παιδιά που ήμασταν για τρία χρόνια μαζί. Ζήσαμε ξεχωριστές στιγμές όλοι μαζί και τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχουν το στόχο τους σε όλα τα επίπεδα. Στο παιχνίδι η ΕΘΚ ήταν καλύτερη από εμάς, πάτησε γενικότερα καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Για την ομάδα μου ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, είναι σημαντικό να κερδίζεις όταν δεν είσαι σε καλή μέρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας, το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και είμαι σίγουρος ότι μέσα από τη συλλογική προσπάθεια θα πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν. Ακολουθεί το παιχνίδι με τα Άπτερα, ένα ματς ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα όλη τη βδομάδα και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μας θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Mikel Chania Delivery