Β. Αγγελάκης: Έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε

Σπάθα | 1 Νοεμβρίου 2017, 15:23

Στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε η Σπάθα μόλις στο πρώτο λεπτό από τον Απόλλωνα, στάθηκε ο προπονητής της, Βαγγέλης Αγγελάκης στις δηλώσεις του στο athlitiko.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Παρά την ήττα, ο νεαρός τεχνικός τόνισε για ακόμα μία φορά ότι η ομάδα του δεν πτοείται σε καμία περίπτωση από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς στόχος είναι η Σπάθα να γίνεται καλύτερη χρόνο με το χρόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα και τον προπονητή του για τη νίκη τους και τους εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Τώρα για το ματς και για την ομάδα μας εχω να πω οτι παίξαμε ενα πολυ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια καλή και δυνατή ομάδα.

Δυστυχώς αν και προσπαθήσαμε αρκετα να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε έχοντας την κατοχή της μπάλας, δεν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ ότι καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού έπαιξε το πολύ γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε στο πρώτο λεπτό διαχειρίζοντας το κατάλληλα η αντίπαλη ομάδα. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο και εμείς όπως όταν κερδίζουμε δεν χάνουμε το μυαλό μας πετώντας στα σύννεφα, έτσι και όταν χάνουμε δεν επηρεαζόμαστε αρνητικά, αλλά προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι.

Στόχος και σκοπός μας παραμένει και θα είναι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και από αγώνα σε αγώνα να παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπο, παίζοντας ανεξάρτητου αντιπάλου για τη νίκη και όχι για το αποτέλεσμα».

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis