Β. Αγγελάκης: Δεχτήκαμε το γκολ στο καλό μας ημίχρονο

Σπάθα | 4 Δεκεμβρίου 2017, 17:37

Στο γκολ που δέχτηκε η Σπάθα στο καλό της δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Βαγγέλης Αγγελάκης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Μινώταυρο σε δηλώσεις του στο athitiko.

O ίδιος ανέφερε ωστόσο ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, με τη Σπάθα να ανεβάζει την απόδοσή της στο β’ μέρος και να δημιουργεί κάποιες ευκαιρίες τις οποίες δεν έκανε γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: “Θα ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στον Μινώταυρο για τη νίκη του και εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να εκπληρώσουν τον όποιο στόχο έχουν σαν ομάδα. Για το παιχνίδι τωρα δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλαμε. Στο πρώτο ημίχρονο ο Μινώταυρος ήταν καλύτερος από εμάς και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα μας, αλλά χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε κατά πολύ προς το καλύτερο η εικόνα και η απόδοση της ομάδας, αλλά δυστυχώς στο καλό μας ημίχρονο δεχτήκαμε το γκολ που αποδείχθηκε αρκετό για τον αντίπαλο μας και να χάσουμε μιας και δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο εκτός από το να σηκώσουμε το κεφάλι, να προχωρήσουμε και να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι και την δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει σε αυτό το δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα. Μονο περήφανος μπορώ να είμαι για όλα τα παιδιά που είναι στο ρόστερ της ομάδας και έχω την τύχη να είμαι προπονητής τους”.

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad