Τζούνιορ: Καλτσέτο και ΙΝΚΑ για τον τίτλο

Ακαδημίες 10 Μαΐου 2016, 11:57

Οι δύο ομάδες που είχαν πάρει το… εισιτήριο για τα πλέι-οφ από τον 2ο όμιλο, Καλτσέτο και ΙΝΚΑ, θα διεκδικήσουν τον τίτλο στην κατηγορία Τζούνιορ.

Το Καλτσέτο νίκησε με 4-1 τον Πανακρωτηριακό, με τα γκολ της αναμέτρησης να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ το ΙΝΚΑ επικράτησε με 4-1 του Μινωταύρου, που προηγήθηκε στο σκορ.

Καλτσέτο-Πανακρωτηριακός 4-1

Στο 28’ ο Πολιτάκης άνοιξε το σκορ και ο ίδιος παίκτης στο 31’ έκανε το 2-0. Στο 35’ ο Τσεσμελής σημείωσε το 3-0, για να μειώσει στο 38’ με φάουλ ο Καλαϊτζής. Το τελικό 4-1 σημείωσε στο 43’ ο Γοναλάκης.

Διαιτητές: Αποστολάκης-Λογαρίδης

Καλτσέτο (Νότης Ματιγάκης): Λουκάκης, Κλάδης, Κρίστο, Πατεράκης, Παπάζογλου, Πολιτάκης, Γοναλάκης, Λαγογιάννης (αρχική σύνθεση), Αλεξανδρόπουλος, Τσεσμελής, Βαλυράκης, Κουκιανάκης.

Πανακρωτηριακός (Γιώργος Ζερβουδάκης): Καντουνατάκης, Φίσερ, Μαν. Ροζάκης, Λαμπρινός, Κοκολογιάννης, Μακράκης, Καλπάκης, Καρακαλίδης (αρχική σύνθεση), Γρ. Πολιτάκης, Καλαϊτζής, Διαμαντάκης, Μυλωνάς, Ηρ. Ροζάκης.

Μινώταυρος-ΙΝΚΑ 1-4

Ο Κανιαμός έδωσε το προβάδισμα στον Μινώταυρο αλλά το ΙΝΚΑ ανέτρεψε το σκορ και πήρε την πρόκριση στον τελικό με γκολ από τους Κούμπουλα (20’ και 30’) και Καρύγιαννη (37’ και 45’).

Διαιτητές: Μαρινάκης-Χάμπας

Μινώταυρος (Αγγέλης): Μαρουλάκης, Έξαρχος, Στόιτσος, Δάμο, Σταυρίδης, Κοτζαμιχάλης, Κανιαμός, Φουντουλάκης (αρχική σύνθεση), Ζαχαριουδάκης, Γιαούπι, Κοκολογιαννάκης, Βασιλάκης, Τσαούσι.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Καπανέρης): Πρωτοπαπαδάκης, Κατσιφαράκης, Λεφάκης, Νταγιάκος, Τσιβουράκης, Κρομμυδάκης, Καρύγιαννης, Κούμπουλα (αρχική σύνθεση), Κοπάτσι, Σκαράκης, Μαλαμαδάκης, Γ. Αρχαγγελάκης, Μ. Αρχαγγελάκης, Θωμαδάκης.

 

Rabona ad