Τζωρτζάκης: Στόχος μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό τα παιδιά της περιοχής

Σφακιά | 24 Οκτωβρίου 2017, 20:14

Απόλυτα ικανοποιημένος με το βαθμό που απέσπασαν τα Σφακιά στο τέλος του αγώνα με τον Ιδομενέα, εμφανίστηκε στο athlitiko ο προπονητής της ομάδας, Μανώλης Τζωρτζάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σχολιάζοντας για την πορεία και το στόχο της ομάδας του, μας είπε ότι αυτός είναι να ασχοληθούν με τον αθλητισμό όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά της ευρύτερης περιοχής, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρτήρια στους παίκτες της ομάδας μας που πάλεψαν το παιχνίδι μεχρι το τέλος και δικαιώθηκαν για την προσπάθεια που έκαναν.

Ξεκινήσαμε το παιχνίδι κλείνοντας πολύ καλά τους χώρους κόντρα σε μια πολύ αξιόλογη και δουλεμένη ομάδα. Δυστυχώς για εμάς από μια άτυχη στιγμή δεχτήκαμε ένα γκολ χωρις να έχουμε απειληθεί μέχρι τότε. Από εκείνη τη στιγμή γίναμε πιο επιθετικοί στο παιχνίδι μας και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε από το πρώτο ημίχρονο όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι των αντιπάλων μας.
Στο δευτερο ημίχρονο ρισκάραμε ακόμα περισσότερο και από τη στιγμή που ο αντίπαλος μας δεν κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι σε δυο πολύ καλές περιπτώσεις που είχαν, η τύχη αλλά και το πείσμα των παικτών μας έφεραν το σημαντικότατο για εμάς γκολ που μας χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας.
Ο διαχρονικός στόχος της ομάδας μας που δεν είναι άλλος από την ενασχόληση όσον το δυνατόν περισσοτέρων παιδιών του τόπου μας με τον αθλητισμό, μετά από δέκα χρόνια ακαδημιών φέτος έχει σαν αποτέλεσμα να αγωνίζονται στην ομάδα μας δέκα παιδιά που τα τελευταία τρία χρόνια ηταν μέλη των ακαδημιών μας.
Σίγουρα το μέλλον τους ανήκει και με παιχνίδια όπως της Κυριακής τους δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να δουλέψουν ακόμα περισσότερο στις προπονήσεις και να φέρουν και άλλα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα μας».

 

Estrella

Papantonakis Cards