Τζωρτζάκης: Είμαι ευχαριστημένος, έχω δουλέψει και βγήκε

Ποδηλασία | 30 Μαΐου 2021, 17:19

Για την κατάκτηση της 3ης θέσης στον διήμερο γύρο της Εσθονίας μίλησε ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής -που αγωνίσθηκε για λογαριασμό της ομάδας από το Κουβέιτ (Kuwait Pro Cycling Team)- κατέλαβε την 3η θέση τόσο στο 1ο ετάπ της Παρασκευής, όσο και στη γενική κατάταξη.

Για την εμπειρία του και για τη συνέχεια (Πολωνία) εν’ όψει Ολυμπιακών Αγώνων μίλησε στην ιστοσελίδα Sports3.gr. Αναλυτικά όσα είπε για…

Την 3η θέση στην Εσθονία: «Πήγε καλά, ήταν ένα πολύ δύσκολο σιρκουί μέσα στην πόλη. Ήμουν σε καλή μέρα και πάλεψα για τη νίκη στη γενική κατάταξη. Αλλά είναι δύσκολο να επιτεθείς και να κρατηθείς μπροστά, όταν τρέχεις απέναντι σε τόσο δυνατές και οργανωμένες ομάδες.

Τελικά κράτησα την 3η θέση στην γενική κατάταξη του Γύρου. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί έχω δουλέψει και αυτό βγήκε. Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι στην ποδηλασία και στον πρωταθλητισμό γενικότερα τα αποτελέσματα δεν αντικατοπτρίζουν την προσπάθεια και τη δουλειά που έχεις κάνει. Γιατί το αποτέλεσμα επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες.»

Τον επόμενο αγώνα (Tour of Maloposka στην Πολωνία): «Θα προσπαθήσω να έχω μια καλή αποκατάσταση μέχρι τότε. Αν και ίσως τρέξω λίγο πιο αμυντικά, γιατί δεν θέλω να αδειάσω από ενέργεια για δεύτερη εβδομάδα σερί. Μετά θα επιστρέψω στην Ελλάδα.»

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad