Τζιώρας, η επιστροφή

Super League 2 26 Ιουλίου 2021, 13:56

Το αγαπημένο παιδί των φιλάθλων της Νίκης Βόλου επιστρέφει στην ομάδα.

Corgress Stagakis

Ο έμπειρος επιθετικός επιστρέφει για την τρίτη θητεία του στην ομάδα της Νέας Ιωνίας με την οποία γεύτηκε πολλές επιτυχίες.

Μετά από μία σεζόν στον Λεβαδειακό ο Τζιώρας θα συνεργαστεί ξανά με τον Αλέκο Βοσνιάδη τον οποίο είχε προπονητή τόσο στη Νίκη Βόλου όσο και στα Χανιά.

Η ανακοίνωση της Νίκης είναι η εξής:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζιώρα.

Ο Τζιώρας κατάγεται από τη Γαλατινή Κοζάνης κι αγωνίζεται ως σέντερ φορ.

Έχει αγωνιστεί σε Γαλατινή, Πολύκαστρο, Φλώρινα, Κοζάνη, Πυρσό Γρεβενών, Αετό Σκύδρας, Παναργειακό, Βατανιακό, Απόλλωνα Σμύρνης, Αχαρναϊκό, Βέροια, Α.Ε. Καραϊσκάκη και Λεβαδειακό, καταγράφοντας 12 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 150 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και 100 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, με 68 γκολ σε όλες τις κατηγορίες. Πέρσι, στην ομάδα της Λιβαδειάς, στη Superleague 2, αγωνίστηκε 17 φορές, σκοράροντας τρία τέρματα.

Αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του Χρήστου Τζιώρα στη Νίκη Βόλου, ύστερα από τις διετίες 2013-2014 και 2017-2018. Συνολικά, με τα κυανόλευκα, έχει αγωνιστεί σε 89 αναμετρήσεις, μετρώντας 31 τέρματα. Κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, όταν και η ομάδα μας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία και κέρδισε τον προβιβασμό της στη Superleague, ήταν ένας εκ των πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών της, σκοράροντας 18 γκολ, σε 33 παιχνίδια.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο πίσω στο ποδοσφαιρικό του “σπίτι” και του ευχόμαστε μία πετυχημένη σεζόν, γεμάτη υγεία!

Maladakis
Papantonakis Cards
Votani
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad