Τζημογιάννης: Δεν ήμασταν σε καλή μέρα

Χανιά | 9 Μαΐου 2016, 0:19

Τα πολλά παιδαριώδη λάθη ήταν η βασική αιτία που στοίχισε στον Κισσαμικό την ήττα από την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο, σύμφωνα με τον Νίκο Τζημογιάννη.

/Bella Pizza

Ο σκόρερ του Κισσαμικού, παραδέχθηκε ότι παρά την έλλειψη πίεσης, η ομάδα του δεν ήταν σε καλή μέρα.

Αναλυτικά: «Γνωρίζαμε όλη την εβδομάδα ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Αυτό φάνηκε και στο γήπεδο. Στο πρώτο 20λεπτο η Καλλιθέα μπήκε πάρα πολύ δυνατά και μπορούσε εύκολα να προηγηθεί με 1 ή 2-0. Παρόλα αυτά εμείς από μία στημένη φάση καταφέραμε να προηγηθούμε, ισοφαριστήκαμε και από εκεί και πέρα το ματς θα κρινόταν στις λεπτομέρειες.

Δυστυχώς, όπως είπε κι ο προπονητής μας πληρώσαμε τα παιδαριώδη λάθη, τα οποία μας στοίχισαν τον βαθμό. Καλή συνέχεια να ευχηθώ στα παιδιά της Καλλιθέας, καλή δύναμη στα προβλήματα που αντιμετωπίζουνε κι εμείς θα κοιτάξουμε σε αυτά τα τρία τελευταία παιχνίδια να μην χαλάσουμε την εικόνα που έχουμε δημιουργήσει τόσο καιρό».

Ερωτηθείς αν τα προβλήματα της Καλλιθέας επηρέασαν την εικόνα του Κισσαμικού, ο Τζημογιάννης ήταν σαφής: «Δεν νομίζω ότι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίον η ομάδα μου δεν είχε καλή εικόνα σήμερα. Ο καθένας είναι επαγγελματίας. Μπορεί να έχουμε σωθεί, μπορεί να έχουμε μια καλή πορεία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να παρουσιάζεται αδιάφορος στο γήπεδο. Πιστεύω ότι δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Ο καθένας ατομικά πρέπει να ρυθμίζει την αυτοσυγκέντρωσή του».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad