Τζίλβαν και Μαχαμάτ προς αποχώρηση

Πλατανιάς | 12 Ιανουαρίου 2016, 13:22

Σενάρια αποχώρησης δημιουργεί το γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αλλά και με δεδομένο ότι πολύ σπάνια πλέον παίρνουν ευκαιρίες, Τζίλβαν Γκόμες και Αζράκ Μαχαμάτ έμειναν εκτός αποστολής με τον Ατρόμητο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός και ο αμυντικός μέσος από το Τσαντ είναι κοινό μυστικό τις τελευταίες μέρες ότι υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να αποχωρήσουν και ειδικότερα ο πρώτος. Ο Παράσχος έχει δώσει και στους δύο αρκετές ευκαιρίες μέχρι στιγμής, αλλά δεν φαίνεται πια να πιστεύει ότι μπορεί να στηριχθεί πάνω τους, επομένως κι από τη στιγμή που η περίοδος που διανύουμε, είναι μεταγραφική, δεν αποκλείεται οι δύο άσοι να αποχωρήσουν.

Επίσης, πολυτέλεια αυτή τη στιγμή για το δυναμικό του Πλατανιά αποτελεί και η παρουσία του Κέβιν Ολιμπά ο οποίος μετά το ματς του α’ γύρου με τον Παναθηναϊκό δεν ξανάπαιξε, παραμένοντας συνεχώς εκτός αποστολής, εντούτοις συνεχίζει να βρίσκεται ακόμη στο Μάλεμε. Στον Πλατανιά είναι γεγονός ότι θα ήθελαν να τον αποδεσμεύσουν, αλλά ο τερματοφύλακας από τη Μαρτινίκα “δένεται” με συμβόλαιο με την ομάδα έως το καλοκαίρι του 2017.

Από εκεί και πέρα, συνεχώς εκτός αποστολής είναι ο Τσιμόντζι, όπως και ο Τσουράκης, με τους δύο παίκτες επίσης να θεωρούνται ανάμεσα στους υποψήφιους για αποχώρηση, παρόλα αυτά λόγω του ότι δεν έχουν ακριβά συμβόλαια θα μπορούσαν να συνεχίσουν.

Αυτό που σε κάθε περίπτωση θα πρέπει ν’ αναμένεται, είναι να υπάρξουν εξελίξεις με τους Τζίλβαν και Μαχαμάτ. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad