Τζιγκουνάκης: Υπάρχουν καλές ομάδες που είναι ισοδύναμες

Νέος Σαμψών | 27 Δεκεμβρίου 2017, 16:37

 

Ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία του Νέου Σαμψών εμφανίστηκε ο προπονητής Κώστας Τζιγκουνάκης, με την ομάδα του να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός της Αποκορωνιώτικης ομάδας μίλησε στο athlitiko σημειώνοντας ότι παρότι η ομάδα του ήταν έτοιμη να αγωνιστεί στη Γ’ κατηγορία, εν τέλει τα καταφέρνει καλά και στη Β’ κατηγορία.

Είσαι ευχαριστημένος από την ως τώρα πορεία του Νέου Σαμψών;

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα χτίστηκε για να αγωνιστεί στη Γ’ κατηγορία και όχι στη Β’. Όταν μάθαμε ότι θα αγωνιστούμε στη Β’ κάναμε επιπλέον τις κινήσεις των Γωνιωτάκη και Μουτζούρη και αργότερα των Σκουμπάκη και Χαλιβελάκη, μετά την αποχώρηση των Κεραμειών. Η προετοιμασία μας ήταν ελλιπής, καθώς αγωνιστήκαμε σε επίσημο παιχνίδι έπειτα από 18 ημέρες προπόνησης, ενώ είχαμε τους σοβαρούς τραυματισμούς των Τοντινίδη και Μαυρεδάκη. Με βάση αυτά τα δεδομένα είμαι ευχαριστημένος.

Πώς βλέπεις την συνέχεια του πρωταθλήματος;

Η συνέχεια του πρωταθλήματος σίγουρα θα είναι δύσκολη, καθώς υπάρχουν καλές ομάδες που είναι ισοδύναμες και θα πρωταγωνιστήσουν. Πιστεύω οι δύο πιο σταθερές ομάδες θα πάρουν την άνοδο.

Κάνε μας ένα σχόλιο για τη “μάχη” της ανόδου;

Τον πρώτο λόγο έχουν τα Άπτερα και ο Τιτάνας βάσει υλικού, ενώ υπάρχουν καλές ομάδες που ακολουθούν από πίσω, αλλά δεν έχουν διάρκεια, όπως είμαστε εμείς, ο Ήφαιστος, η Άμιλλα και η Δάφνη, αλλά θα παλέψουν μέχρι τέλους. Θα ήθελα να ευχηθώ επ ευκαιρία καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο.

 

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad