Τζατζιμάκης: Ο στόχος που έχουμε είναι σε καλό δρόμο

Νέος Ηρακλής | 24 Οκτωβρίου 2017, 15:25

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι με την ΑΠ Σούδας εμφανίστηκε στο athlitiko, o προπονητής του Νέου Ηρακλή, Γιώργος Τζατζιμάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ίδιος τόνισε ότι είναι θέμα χρόνου να πάρει η ομάδα και άλλους βαθμούς στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ψάχναμε την πρώτη μας νίκη. Προηγηθήκαμε 2-0 στο ημίχρονο γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει. Στο β’ μέρος μόλις δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, ο αντίπαλος άσκησε πίεση με αποτέλεσμα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας μας να δημιουργηθούν κενοί χώροι λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Δυστυχώς η απειρία και η έλλειψη συγκέντρωσης, δεν βοήθησαν ώστε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για ένα τρίτο γκολ και έτσι λίγο πριν το φινάλε δεχτήκαμε την ισοφάριση. Συγχαρητήρια στην διαιτητική τριάδα για την άψογη διαιτησία και στην ομάδας της Α.Π. Σούδας και στο συνάδελφο Μιχάλη Χατζηγιάννη και τους εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Κλείνοντας νομίζω ότι ο στόχος που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς είναι σε καλό δρόμο μιας και σε κάθε αγωνιστική 4 έως 6 ποδοσφαιριστές της πρώην ομάδας Νέων βρίσκονται στην αρχική εντεκάδα. Από εκεί και πέρα η βαθμολογική συγκομιδή είναι θέμα χρόνου, μιας και η μεγάλη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών και στις τέσσερις εβδομαδιαίες προπονήσεις, δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο στο εκάστοτε στόχο, σε συνάρτηση με το πολύ καλό οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, νομίζω ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας εικόνα και συνάμα τη βαθμολογική μας θέση».

Estrella

Papantonakis Cards