Τζανουκάκης: Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο

Κορωνίς | 12 Μαΐου 2017, 22:17

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά τη σεζόν 2010-2011 ο Γιώργος Τζανουκάκης "έκοψε" πρώτος το νήμα στην "κούρσα" των σκόρερ της Α’ Κατηγορίας Χανίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ηγέτης της Κορωνίδας και επί σειρά ετών “βαρύ πυροβολικό” της ομάδας του Βάμου μίλησε στο athlitiko.gr για το τρόπαιο του πρώτου σκόρερ, τις βλέψεις που υπάρχουν για τη νέα σεζόν, αλλά και για το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το βραβείο του πρώτου σκόρερ και τις βλέψεις για τη νέα σεζόν: «Πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου και πάνω σε αυτό προσπαθώ και για τον προσωπικό μου στόχο σαν επιθετικός που είμαι να βγαίνω πάντα πρώτος σκόρερ. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, που σίγουρα με βοηθήσανε για να πάρω το βραβείο του πρώτου σκόρερ. Για τη νέα σεζόν θα δούμε τι βλέψεις έχουμε και αναλόγως θα πράξουμε και σαν ομάδα και εγώ σαν Γιώργος».

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Ξεκινήσαμε με καλές βλέψεις. Πιστεύω ότι η χρονιά πήγε καλά και παρότι σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν κάποιες οικονομικές δυσκολίες, όπως έχει και γενικότερα η κοινωνία μας, τελειώσαμε τη σεζόν μία χαρά».

 

Estrella