Τυπικό για Κάργα. Τι γίνεται με Δερμιτζάκη και αποχωρήσεις

Πλατανιάς | 27 Ιαν 2016, 13:31

Τυπικό θέμα όπως τονίζεται από τον Πλατανιά είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής και κατ’ επέκταση η επιβεβαίωση της ένταξης του Γιάννη Κάργα στο ρόστερ της ομάδας. Ο πρώην αμυντικός της Παναχαϊκής προπονείται κανονικά άλλωστε εδώ και μέρες με τη χανιώτικη ομάδα και απομένει να ξεκαθαρίσει το πότε θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως λέγεται από τους ανθρώπους του Πλατανιά το ζήτημα είναι διαδικαστικό και σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει κάποιο “πρόβλημα” στη μεταγραφή του.

Επίσης, εδώ και μερικές μέρες ως γνωστόν στις προπονήσεις της ομάδας λαμβάνει μέρος και ο τερματοφύλακας Γιάννης Δερμιτζάκης που έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τελεί ουσιαστικά υπό μία άτυπη δοκιμή από τον Πλατανιά, παρόλα αυτά φαίνεται σίγουρο ότι τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας. Από εκεί και πέρα φυσικά και δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί το σενάριο να παραμείνει για αρκετό ακόμη καιρό στο Μάλεμε. 

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Τώρα, σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις… Με τον Τζίλβαν, υπήρξε ταύτιση απόψεων για τα χρήματα που είναι να λάβει ως αποζημίωση και μέσα στις επόμενες ώρες ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα λύσει το συμβόλαιό του ακολουθώντας έτσι το δρόμο που χάραξε ο Μαχαμάτ. Σε ό,τι αφορά τον Ολιμπά, επίσης φαίνεται να έχει υπάρξει “σημείο επαφής” πάντοτε στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές και η προσδοκία είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας να αποχωρήσει. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad