Τσουβαλτσίδης στο athlitiko: Θα σωθεί πολύ εύκολα ο Κισσαμικός

Χανιά Face Control | 21 Φεβρουαρίου 2017, 21:09

Ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης ανήκει πλέον στον Αχαρναϊκό και την Τετάρτη επιστρέφει στα Χανιά ως αντίπαλος του Κισσαμικού, στον οποίο αγωνίστηκε πέρσι και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Σε συνέντευξή του στο athlitiko δηλώνει πως η πρώην ομάδα του αδικείται από τη βαθμολογική της θέση και εκφράζει τη σιγουριά του πως θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. 

Επίσης, ο 24χρονος αμυντικός, ο οποίος τίθεται ως αντίπαλος του Κισσαμικού για δεύτερη φορά φέτος αφού η πρώτη ήταν με τον Πανσερραϊκό στο Κύπελλο, σημειώνει πως ο λόγος της φετινής πορείας του Κισσαμικού ίσως να οφείλεται στο πλαστικό γήπεδο, στο οποίο αναγκάζεται να κάνει προπόνηση.

tsouvaltsidis

Χριστόφορε, ένα σχόλιο για το ματς του Αχαρναϊκού με την πρώην ομάδα σου, τον Κισσαμικό, τον οποίο αντιμετώπισες και στο Κύπελλο με τον Πανσερραϊκό.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Κισσαμικός είναι μια καλή ομάδα που χρειάζεται τους τρεις βαθμούς, όμως κι εμείς είμαστε πολύ καλή ομάδα και χρειαζόμαστε επίσης τους βαθμούς. Ερχόμαστε για να πάρουμε τη νίκη».

tsouvaltsidis1

Ενα σχόλιο για τον φετινό Κισσαμικό.

«Πιστεύω ότι αδικείται από τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται. Πιστεύω ότι θα ανακάμψει γιατί έχει καλό προπονητή και καλούς παίκτες, οπότε θα σωθεί πολύ εύκολα γιατί δεν είναι για τόσο χαμηλά».

Πού πιστεύεις ότι οφείλεται η φετινή όχι και τόσο καλή πορεία του Κισσαμικού;

«Ίσως η ομάδα επηρεάζεται από το πλαστικό, γιατί είναι πολύ κακό που οι παίκτες κάνουν προπόνηση εκεί και ίσως γι’ αυτό έχει μια φθίνουσα πορεία και ειδικά τα παιδιά που είναι περισσότερα χρόνια εκεί».

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Rabona ad