Τσουράκης: Κακοί στο α’, καλύτεροι στο β’ ημίχρονο

Πλατανιάς | 27 Φεβρουαρίου 2016, 20:05

Σύμφωνα με τον Θανάση Τσουράκη, η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα για τον Πλατανιά απέναντι στην Καλλονή, για την οποία παραδέχτηκε ότι «πάλεψε πολύ».

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με τον “Γερμανό”: «Πιστεύω ότι ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί και δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω ότι σε όλη την ομάδα υπήρχε μία ανησυχία. Δεν πηγαίναμε όπως έπρεπε δυνατά στις φάσεις και πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη γι’ αυτό και δυσκολευτήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, παίξαμε καλή μπάλα, μπορέσαμε και μειώσαμε μετά, αλλά αυτό δεν έφτανε για να πάρουμε το βαθμό. Η Καλλονή πρέπει να πούμε ότι πάλεψε πολύ. Τα έδωσε όλα, αλλά πιστεύω ότι μία ισοπαλία είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα γιατί κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα οι απουσίες που είχαμε, έπαιξαν ρόλο και το τι χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο δύο παίκτες ήταν δύσκολο γιατί στη διάρκεια μετά του παιχνιδιού δεν μπορείς να ρισκάρεις με άλλους παίκτες και αυτό έπαιξε το ρόλο του».

Για το αν η έξοδος του Γουνδουλάκη αποπροσανατόλισε τον Πλατανιά: «Βγαίνει ένας παίκτης εκτός, πολλές φορές αλλάζει το σύστημα και σίγουρα χρειάζεσαι μετά κάποια λεπτά για να προσαρμοστείς και πάλι. Πιστεύω όμως ότι στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλή μπάλα και αυτή δεν είναι δικαιολογία».

Για το πού αποδίδει τα λάθη που έγιναν: «Συνήθως τα λάθη ξεκινούν από την επίθεση και καταλήγουν στην άμυνα γι’ αυτό και όλη η ομάδα κάνει επίθεση και άμυνα μαζί. Δεν μπορείς να πεις πού ακριβώς έγιναν τα λάθη. Το θέμα είναι ότι δεν πηγαίναμε δυνατά στις φάσεις και οι γραμμές μας είχαν μεγάλες αποστάσεις και γι’ αυτό είχαμε δυσκολίες». 

Estrella