Τσουκάνης για Αρη: Δεν θα είναι εύκολο για καμία ομάδα

Χανιά | 31 Μαρτίου 2017, 18:07

Δηλώσεις στο Metropolis στη Θεσσαλονίκη εν όψει του αγώνα με τον Αρη, από τον Στέλιο Τσουκάνη. Μεταξύ άλλων ο παίκτης του ΑΟΧ σημειώνει ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Οι δηλώσεις από τον Τσουκάνη είναι οι εξής: 

«Φόρεσα σχεδόν τρία χρόνια τη φανέλα του Αρη. Τα συναισθήματα και στο πρώτο παιχνίδι ήταν περίεργα. Νοσταλγία… Θα είναι μία δύσκολη στιγμή, αλλά τώρα αγωνίζομαι για τα Χανιά, είμαι επαγγελματίας και πρέπει να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου».

Για τη φετινή πορεία του Αρη: «Oλοι γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια ο Αρης πέρασε δύσκολες στιγμές και καταστάσεις. Πέρυσι όταν ανέλαβε η νέα διοίκηση η ομάδα βγήκε με πολύ ευκολία από τη Γ’ Εθνική, αλλά η Β’ Εθνική είναι μία πιο δύσκολη κατηγορία. Μία κατηγορία με ομάδες που έχουν δύσκολες έδρες και σφιχτές άμυνες και, σίγουρα, είναι δύσκολο να ανταπεξέλθει. Αυτό δεν σημαίνει ότι το ρόστερ του Αρη δεν είναι καλό ή ότι είναι για τη Β’ Εθνική».

Για το ματς της Κυριακής: «Oπως και στο πρώτο παιχνίδι θα είναι σκληρό. Θα είναι μία δύσκολη μονομαχία. Δεν θα είναι εύκολο για καμία ομάδα. Εμείς έχουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας. Θέλουμε να προχωρήσουμε σαν ποδοσφαιριστές και ως άνθρωποι και το περιμένουμε πώς και πώς. Να είναι μια γιορτή, ένα όμορφο παιχνίδι και να παιχτεί όμορφο ποδόσφαιρο».

Απόδοση: flnews

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad