Τσοντάκης: Κανείς δεν το περίμενε ότι θα προκριθούμε

Χανιά | 12 Δεκεμβρίου 2016, 20:15

Εξτρα κίνητρο υπάρχει στο στρατόπεδο του Κισσαμικού μετά την ιστορική πρόκριση στο Κύπελλο επί του Πανιωνίου, όπως άλλωστε προκύπτει από τα λεγόμενα του Νικηφόρου Τσοντάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων τονίζει ότι δεν περίμενε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ότι θα μπορούσαν να αποκλείσουν τους "κυανέρυθρους".

planakis

Σύμφωνα με όσα λέει, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Κισσαμικού: «Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για όλους μας και για όσους αγωνιστούν, απέναντι σε μία ομάδα της Super League. Θα είναι ένα παιχνίδι χωρίς άγχος, αφού έχουμε περάσει ήδη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι σημαντικό για όλους μας να δείξουμε ξανά ένα καλό πρόσωπο».

Για το αν περίμεναν στην ομάδα του ότι θα ερχόταν η πρόκριση στην επόμενη φάση: «Κανείς δεν το περίμενε… Αν και στο πίσω μέρος του μυαλού μας είχαμε κάποιες ελπίδες ότι μπορούμε να προκριθούμε και ειδικά από τη στιγμή που είχαμε κερδίσει το εκτός έδρας παιχνίδι στις Σέρρες. Έτσι μπήκαμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αποφασισμένοι και πήραμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για το αν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε αντίπαλο εν όψει της επόμενης φάσης στο Κύπελλο: «Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Σίγουρα αν κληρωθούμε με μία από τις μεγάλες ομάδες της Super League θα υπάρχει έξτρα κίνητρο και για την ομάδα και για τον κόσμο, ώστε να έχουμε καλή εικόνα».

karta antonis garden
/psiloritischania