Τσόφλιος: Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς για την 4άδα

Επισκοπή | 28 Μαΐου 2021, 15:37

Η επιστροφή στις νίκες είναι ο στόχος για την Επισκοπή απέναντι στο Αιγάλεω για να εδραιωθεί στην τετράδα, όπως σημειώνει στις δηλώσεις του ο Γιώργος Τσόφλιος.

Ο 25χρονος επιθετικός παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής εν όψει του κυριακάτικου αγώνα (30/05, 16:00).

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Προερχόμαστε από ένα άτυχο αποτέλεσμα με τον Ασπρόπυργο (1-1). Το Αιγάλεω είναι αρκετά δυσκολότερο. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς για να καθιερωθούμε σε -μεγάλο βαθμό- στην πρώτη 4αδα. Αν κερδίσει το Αιγάλεω που δεν θέλω να το σκέφτομαι, μπαίνει κι αυτό στο κόλπο.

Τώρα που και η κόπωση είναι μεγάλη και φυσιολογική για την εποχή αλλά και για το γεγονός ότι εμείς είχαμε το πιο βαρύ πρόγραμμα απ’ όλους τον τελευταίο καιρό (6 ματς 18 ημέρες) είναι όλα πιο δύσκολα, ένα παραπάνω και στο ότι παίζουμε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες με ζέστη και υγρασία.

Το Αιγάλεω δείχνει μία σαφώς βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το ματς του α’ γύρου οπότε, καθίσταται πιο δύσκολο. Νομίζω ότι θα γίνει ένα κλειστό παιγνίδι αλλά θα έχει ρυθμό».

Για τον ίδιο και τις επιδιώξεις του: «Τον τελευταίο καιρό βρίσκω πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Δίνω τα πάντα για την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει το γκολ. Σύντομα θα έρθει κι αυτό για να βοηθήσω ουσιαστικά την ομάδα μου. Το γκολ είναι λογικό να βρίσκεται στους προσωπικούς μου στόχους».

 

 

 

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko

Rabona ad