Τσιρκίνης: Θέλαμε πολύ τη νίκη με Πλατανιά

Γ' Εθνική | 25 Οκτωβρίου 2020, 22:12

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει η Νεάπολη, με τον τεχνικό της ομάδας να δηλώνει ικανοποιημένος από το τρίποντο.

Ο Ιορδάνης Τσιρκίνης στις δηλώσεις του μετά το 1-0 επί του Πλατανιά στάθηκε στην ανάγκη που είχε η ομάδα του για τη νίκη: «Ημασταν με την πλάτη στο τοίχο μετά από δυο ήττες στο ξεκίνημα και χρειαζόμασταν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Αυτές τις ημέρες δουλέψαμε πολύ για τη νίκη και τελικά την πήραμε μετά από μεγάλη προσπάθεια. Ο Πλατανιάς ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο σ’ έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο που κρύβει πολλές παγίδες. Είχα πει από την αρχή στους παίκτες μου ότι το παιχνίδι θα κριθεί στα στημένα, όπως κι έγινε. Από ένα στημένο ήρθε το γκολ και πήραμε τους βαθμούς».

Ο νεαρός τεχνικός της Νεάπολης δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στο συγκρότημα του Κόλτζου αλλά και να μιλήσει για τις δυο τελευταίες μεταγραφές της ομάδας του: «Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα και το ξέρουμε αυτό. Το θετικό είναι ότι προστέθηκαν δυο παιδιά και μάλιστα ο Ρέντζος έβαλε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση (σ.σ. ο άλλος είναι ο Καλούδης). Συγχαρητήρια στον Πλατανιά για την εμφάνισή του, είναι  νεανική ομάδα που θέλει να παίζει καλό και ορθόδοξο ποδόσφαιρο».

 

Estrella
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad