Ο Ιορδάνης Τσιρκίνης μίλησε στο athlitiko για την σημερινή αναμέτρηση της Νεάπολης κόντρα στην Παλαιόχωρα και όπως σημείωσε η ομάδα του πλήρωσε τα ατομικά λάθη. “Ήταν ένα παιχνίδι με ένα αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς. Θέλαμε μετά την νίκη με τον Πλατανιά να συνεχίσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά τα αβίαστα ατομικά λάθη δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα” σημείωσε ο νεαρός τεχνικός της πρωταθλήτριας Λασιθίου εξηγώντας πως ήρθε με 4-1 στην Κάνδανο.
Συμπληρώνοντας, ανέφερε ότι “η Γ Εθνική είναι μια δύσκολη κατηγορία και τα λάθη στοιχίζουν βαθμούς. Αυτό το ματς όμως ανήκει στο παρελθόν πια. Συνεχίζουμε με πολύ δουλειά γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο”.
Καταλήγοντας, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους οικοδεσπότες για την φιλοξενία τους: “Πρέπει να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Παλαιόχωρας για την φιλοξενία και να της δώσουμε συγχαρητήρια για την νίκη της”.
*φωτ. Θ. Ξενάκης









