Τσιριμπής: «Σε τρία χρόνια Α’ Εθνική»

Ηρόδοτος | 5 Οκτωβρίου 2022, 21:10

Για τη νέα σελίδα του Ηροδότου, μετά την αποχώρηση του προέδρου Στέλιου Παπαδημητρίου, μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Ποτής Τσιριμπής, τονίζοντας ότι στόχος είναι η Α' Εθνική και να γίνει η ομάδα πρώτη δύναμη στην Κρήτη.

/Bella Pizza

Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ηρόδοτος παραχώρησε συνέντευξη τύπου το απόγευμα της Τετάρτης (αμέσως μετά το φιλικό με τον ΑΟ Τυμπακίου) στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα με πολλούς αποδέκτες, ενώ ζήτησε παράλληλα συσπείρωση από τον κόσμο.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Σήμερα ξεκινάει μία καινούρια σελίδα για τον Ηρόδοτο, δεν ήρθα ούτε να αποδώσω ευθύνες πουθενά, ούτε τίποτα. Ευχαριστούμε όλους τους προηγούμενους για όσα προσέφεραν. Από εδώ και πέρα ο Ηρόδοτος αλλάζει σελίδα.

Το όνειρό μας όπως το είπαμε σε όλους είναι μόνο η Α’ Εθνική. Εμένα το πρότζεκτ που μου έχουν αναθέσει είναι σε τρία χρόνια Α’ Εθνική. Δε θέλουμε ούτε να αποποιηθούμε ευθύνες, ούτε τίποτα.

Έγιναν διάφορα λάθη, όποιος τα έκανε δε με ενδιαφέρει. Εγώ εδώ είμαι ενωτικός. Δεν ήρθα να διχάσω. Όποιος έκανε τα λάθη, τέλος πάντων, έγιναν και ο Ηρόδοτος αλλάζει σελίδα. Η ομάδα πάει μόνο για άνοδο.

Από ‘κει και πέρα είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί εγώ είμαι οπαδός, δεν είμαι διοικητικός, τα παιδιά μου στην εξέδρα τραγούδαγαν όλη την ώρα.

Πρέπει όλος ο κόσμος να καταλάβει ότι ο Ηρόδοτος είναι μεγάλη ομάδα, θα το δείξουμε σε όλα τα επίπεδα και από εδώ κι έπειτα, καλώς ήρθατε στο Budrum. Όποιος έχει πρόβλημα, όποιος λέει για εμάς, θα τον περιμένει μια πολύ ζεστή φιλοξενία.

Έχουμε πάνω από 25 παίκτες, έχουμε ομαδάρα, κόσμο… Ελάτε. Ο Ηρόδοτος δεν διαλύεται ποτέ γιατί έχει ιστορία. Θα νιώσουν όλοι τη φιλοξενία μας εδώ. Με τρία γκολ. Αύριο θα ανακοινωθεί και το ρόστερ μας. Έγινε ένα νέο ξεκίνημα, αποδείξαμε πέρσι σε όλη την Ελλάδα ότι δεν μασάμε.

Τι έχουμε να φοβηθούμε και ποιον; Ο κόσμος της Αλικαρνασσού πρέπει να συσπειρωθεί δίπλα σε αυτήν την ομάδα και να πάμε ψηλά. Ας έρθει το Ηράκλειο, να βοηθήσουν όλοι τον Ηρόδοτο.

Θα γίνουμε η πρώτη δύναμη στην Κρήτη. Πάμε μπροστά γιατί είμαστε ο Ηρόδοτος. Εμείς δεν κλαίμε, άλλοι κλαίνε. Δεν θα κλάψουμε ποτέ. Πρέπει ο Ηρόδοτος να καρπωθεί αυτό που του αξίζει από όλο το Ηράκλειο.»

Estrella
KTEO Κρήτης
Chania cash

Rabona ad