Τσιώλης: Για ομάδες όπως η Λάρισα δεν μπαίνει εμπόδιο η κατηγορία που αγωνίζεται

Football League 24 Φεβρουαρίου 2016, 23:09

Χαρούμενος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λάρισας, για την οποία όπως είπε, «κατά ένα περίεργο τρόπο πάντα κάτι έβγαινε από μέσα μου ότι κάποια στιγμή θα γυρίσω», δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μάλιστα, ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ μίλησε στις δηλώσεις που παραχώρησε στο Αθλητικό Μetropolis και για τον Αλέξη Κούγια, λέγοντας πως «είναι ένας άλλος Κούγιας αναλογιζόμενος το βάρος της ΑΕΛ».

Ο Τσιώλης αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα από τη νέα του ομάδα την Πέμπτη το μεσημέρι.

Οι δηλώσεις του στο Αθλητικό Μetropolis έχουν ως εξής:

«Επιστρέφω μετά από 27 χρόνια στην οικογένεια της ΑΕΛ. Ευτύχησα να είμαι μέλος της ομάδας τη χρυσή δεκαετία του ’80 και κατά ένα περίεργο τρόπο πάντα κάτι έβγαινε από μέσα μου ότι κάποια στιγμή θα γυρίσω.

Από το καλοκαίρι με είχε συναντήσει ο Κούγιας, μου είχε πει ότι θέλει να πάρει τη Λάρισα και με θέλει στην ομάδα. Δύο μέρες πριν, όμως, είχα δώσει τα χέρια και το λόγο μου με την Κέρκυρα. Τώρα που είμαι ελεύθερος και η ομάδα έμεινε χωρίς προπονητή έγινε ξανά η προσέγγιση και ήταν πολύ δύσκολο να μην συμφωνήσουμε. Για ομάδες όπως η Λάρισα δεν μπαίνει ως εμπόδιο η κατηγορία που αγωνίζεται.

Μου είπε το εξής: “Όλη η Λάρισα περιμένει να έρθεις. Τα κλειδιά της ομάδας είναι εδώ, είναι θέμα δικό σου”. Στη φετινή περίοδο και αναλογιζόμενος το βάρος της ΑΕΛ βλέπουμε ότι είναι ένας άλλος Κούγιας. Η Λάρισα τον καλύπτει από όλες τις πλευρές και έχει ένα μακροπρόθεσμο όραμα για την ομάδα. Όλο αυτό τον κάνει πιο συνεργάσιμο και ήρεμο. Δεν συζητήθηκε καν το οικονομικό κομμάτι, αφού αυτό που πρέπει να μας απασχολεί, είναι πώς θα επανέλθει η ΑΕΛ εκεί που πρέπει.

Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ αν δεις την ιστορία μου. Έχουμε καλή επαφή, μας ενώνει η αγάπη μας για την ΑΕΛ. Εδώ που είναι η ομάδα δεν θα έχουμε πρόβλημα για να προχωρήσουμε». 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards