Τσιλιγκίρης: Οι πρεμιέρες είναι πάντα περίεργες

Super League 2 5 Νοεμβρίου 2022, 14:33

Την ανυπομονησία του ίδιου και των συμπαικτών του για την έναρξη του πρωταθλήματος εξέφρασε – με αφορμή το ματς με τον ΟΦ Ιεράπετρας – ο Ηλίας Τσιλιγκίρης.

/Bella Pizza

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Αιγάλεω παραχώρησε δηλώσεις στη σελίδα της ομάδας για τον αγώνα της πρεμιέρας. «Πιστεύω ότι με την δυναμική που έχουμε ως ομάδα, αλλά και με την καλή προετοιμασίας που έχουμε κάνει, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και όλοι μας θα δώσουμε τα πάντα προκειμένου να κατακτήσουμε το τρίποντο της νίκης» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Με μία απουσία το Αιγάλεω κόντρα σε ΟΦΙ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την έναρξη του πρωταθλήματος και τους στόχους της ομάδας: «Περιμέναμε πάρα πολύ καιρό για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ με προπονήσεις για πολύ καιρό. Εμείς ευτυχώς ξεκινήσαμε λίγο αργότερα, αλλά κάποιες ομάδες ταλαιπωρηθήκαν αρκετά από τον Ιούλιο. Εγώ αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να έχουμε μια καλή αρχή. Να έχουμε καλή χρονιά, με υγεία και να βοηθήσουμε την ομάδα μας να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται».

Για την πρεμιέρα του Αιγάλεω απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας: «Τα πρώτα παιχνίδια και οι πρεμιέρες είναι πάντα περίεργες. Εμείς έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα. Πιστεύω ότι με την δυναμική που έχουμε ως ομάδα, αλλά και με την καλή προετοιμασίας που έχουμε κάνει, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και όλοι μας θα δώσουμε τα πάντα προκειμένου να κατακτήσουμε το τρίποντο της νίκης».

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad