Τσιγκρίνσι: Η πρόταση της ΑΕΚ ήρθε την κατάλληλη στιγμή

Super League 1 25 Ιουν 2016, 18:16

Χαρούμενος για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ δηλώνει ο Τσιγκρίνσι σύμφωνα με όσα τονίζει σε ουκρανική ιστοσελίδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νέος αμυντικός της ΑΕΚ σημειώνει ότι ο λόγος που έφυγε από την Ντνιεπρ είναι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και πως «η πρόταση της ΑΕΚ ήρθε την κατάλληλη στιγμή».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου παίκτη της ΑΕΚ είναι οι εξής:

«Το συμβόλαιο μου με την Ντνιεπρ λύθηκε με κοινή συναίνεση, παρόλο που έληγε στο τέλος του 2016. Οι λόγοι που έφυγα; Νομίζω δεν χρειάζεται καν να εξηγήσω.

Το γεγονός πως δεν θα έπαιζε η ομάδα στην Ευρώπη, δεν είναι το χειρότερο. Ήταν λυπηρό που εδώ και πολύ καιρό χάθηκε η υποστήριξη, δεν υπήρχαν χρήματα και το μέλλον είναι αβέβαιο. Μπορεί η ομάδα ακόμα και να εξαφανιστεί. Πολλά συμβόλαια έχουν λήξει και οι παίκτες φεύγουν. Όλη αυτή η κακή κατάσταση ήταν από τον φθινόπωρο του 2015. Κάτι έπρεπε να κάνω για να αλλάξω πράγματα και η πρόταση της ΑΕΚ ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Υπήρχε ενδιαφέρον και από την Λεχ Πόζναν και από τουρκικές ομάδες αλλά και από την Γερμανία. Αλλά η ΑΕΚ επέμενε περισσότερο και νομίζω πως δεν έκανα τελικά λάθος που υπέγραψα στην Ελλάδα.

Ο Κετσπάγια μου είπε πως έχω κάτι να αποδείξω και συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Είναι ένας άνθρωπος αποφασιστικός, λάτρης της πειθαρχίας και με εξαιρετική φήμη. Έχω φιλοδοξία και θέλω να κερδίζω με την ΑΕΚ».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad