Τσετινές: Έτσι ανακαλύψαμε τα τρυπημένα μπουκάλια στη Ρόδο

Super League 2 6 Μαΐου 2021, 22:10

Κλίμα "τρομοκρατίας" καταγγέλλουν οι άνθρωποι της Ξάνθης τις δύο ημέρες που βρέθηκε η αποστολή της ακριτικής ομάδας στη Ρόδο. Μεταξύ άλλων κάνουν λόγο για τρυπημένα μπουκαλάκια με νερό που τους έδωσαν οι γηπεδούχοι.

Τα συγκεκριμένα μπουκάλια στάλθηκαν σε χημείο κι αναμένονται τα αποτελέσματα της έρευνας και των αναλύσεων με τους διοικούντες του Διαγόρα να δηλώνουν (όταν ενημερώθηκαν για το συμβάν) ότι δεν έχουν καμία σχέση.

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ (και δεξί χέρι του ιδιοκτήτη Μπιλ Πάπας) Ανέστης Τσετινές μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα και τις περαιτέρω κινήσεις της ομάδας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Στη Σέντρα“.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σε ένα πακέτο το καπάκι των νερών ήταν τρυπημένο. Προφανώς με κάποια σύριγγα. Ήταν όλα σφραγισμένα τα μπουκαλάκια. Δεν υπήρχε ένδειξη ότι έχει κάποιος παρέμβει. Όταν κουνούσες το μπουκαλάκι έφευγε το νερό.

Ο φροντιστής ανακάλυψε ότι ήταν τρυπημένα. Μας το είπε. Αγοράσαμε καινούργια και πήγαμε στο γήπεδο. Ενημερώσαμε τις αρχές του αγώνα. Περιμένουμε τι θα δείξουν οι έρευνες. Πήραμε και εμείς και στείλαμε σε δικό μας χημείο.

Εκ των υστέρων, τους ενημερώσαμε και οι ιθύνοντες της ομάδες δήλωσαν ότι δεν έχουν καμία σχέση. Προφανώς κάτι έχει γίνει, περιμένουμε τα αποτελέσματα και από εκεί και μετά θα δούμε τις κινήσεις μας.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad