Τσέλιος: Πολύ ευχαριστημένος στα Χανιά

Χανιά | 8 Ιανουαρίου 2023, 18:55

Πολύ ευχαριστημένος για τη μεταγραφή του στα Χανιά δήλωσε ο Ηλίας Τσέλιος.

/Bella Pizza

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δέχτηκε την ερώτηση στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το ματς με την Προοδευτική, λέγοντας ότι νιώθει οικεία. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν ξανά στην Κρήτη και είναι γνώριμο μέρος. Γνώριμα πρόσωπα στα Χανιά με έκαναν να νιώσω πολύ οικεία… Δεν έχω νιώσει ότι έχω έρθει ως μεταγραφή, αλλά ότι είμαι σε αυτήν την ομάδα από την αρχή της χρονιάς. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», ήταν η τοποθέτησή του.

Σε ερώτηση για το παιχνίδι και τη νίκη της ομάδας του είπε τα εξής: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Προοδευτική είναι μία δυνατή και σφιχτή ομάδα, που ήρθε να παίξει σκληρό ποδόσφαιρο. Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα με το γκολ που πετύχαμε, μετά πιστεύω ότι χάσαμε λίγο την συγκέντρωση μας. Είχαμε θα έλεγα μία αναρχία, μία ασυνεννοησία. Στο δεύτερο ημίχρονο ανασυνταχθήκαμε, ακολουθήσαμε καλύτερα το πλάνο και νομίζω ότι πέρα από το δεύτερο γκολ είχαμε πολλές και κλασσικές ευκαιρίες, άρα το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο».

Τέλος, για το αν τα Χανιά μπορούν ν’ ανακάμψουν στη συνέχεια και να σκαρφαλώσουν ψηλότερα στην βαθμολογία, είπε: «Σίγουρα διότι η Β’ Εθνική είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα, ο καθένας μπορεί να χάσει βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Εμείς αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι, να παίρνουμε το καλύτερο που μπορούμε, δηλαδή τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω ότι υπάρχει πολύ περιθώριο ακόμα να κυνηγήσουμε», κατέληξε ο Τσέλιος.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad