Τσέκαραν το εισιτήριο ακόμα έξι ομάδες

Κύπελλο Χανίων | 18 Σεπτεμβρίου 2016, 0:39

Ακόμα πέντε ομάδες σφράγισαν την παρουσία τους στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Χανίων, καθώς στην δεύτερη φάση θα συνεχίσουν η Ασπίδα, ο Χάλης, ο Αστέρας Μανολιόπουλου, ο Γρανίτης, ο Ποσειδώνας Καμισιανών-Ραπανιανών και ο Κρητικός Αστέρας.

Στον 2ο όμιλο η Ασπίδα κατάφερε να πάρει την πρόκριση μετά την ισοπαλία της με 1-1 με τον Χάλη (που είχε ουσιαστικά εξασφαλίσει την παρουσία του στους “16”  από την δεύτερη αγωνιστική), καθώς την ίδια ώρα ο Ποσειδώνας Τσικαλαριών ουσιαστικά “αυτοκτόνησε” μετά την ήττα του με 3-2 στις καθυστερήσεις από τον Ιδομενέα.

Στον 4ο όμιλο ο Γρανίτης με ένα εντυπωσιακό φινάλε πήρε την πρόκριση και την πρώτη θέση μετά το νικηφόρο 4-0 με την ΑΕ Κυδωνίας. Από κάτω του βρέθηκε ο Αστέρας Μανολιόπουλου που επίσης προκρίθηκε μετά το ισόπαλο 0-0 στο ματς με τα Κεραμειά, που θα περιμένουν τα αυριανά αποτελέσματα για να μάθουν αν θα συνεχίσουν ως μία από τις καλύτερες τρίτες ομάδες.

Στον 5ο, στο ντέρμπι της πρώτης θέσης η Σπάθα νίκησε μέσα στο Ακρωτήρι με 2-1 τον Πανακρωτηριακό και πήρε την πρωτιά με το 3Χ3. 

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πανηγυρισε στην έδρα του Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών ο Κρητικός Αστέρας με σκορ 2-1, αποτέλεσμα που στέλνει και τις δύο ομάδες στον επόμενο γύρο του θεσμού. Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη πρόκριση για τον σύλλογο των Καμιασιανών-Ραπανιανών στην ιστορία του.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

2ος όμιλος

Ιδομενέας-Ποσειδώνας Τσικ. 3-2

Ασπίδα-Χάλης 1-1

4ος όμιλος

Κεραμειά-Αστ. Μανολιόπουλου 0-0

Γρανίτης-ΑΕ Κυδωνίας 4-0

5ος όμιλος

Πανακρωτηριακός-Σπάθα 1-2

6ος όμιλος

Ποσειδώνας Καμ./Ραπ.-Κρ.Αστερας 1-2

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Rabona ad