Τσάτσος: Πολλοί… πονάνε που ξαναρχίζουμε!

Γ' Εθνική | 20 Φεβρουαρίου 2021, 22:39

Λόγο για δικαίωση κάνει ο Σωτήρης Τσάτσος, ένας από τους ποδοσφαιριστές από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια να πραγματοποιηθεί η επιστροφή στη δράση.

Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ήταν μέσα στην επιτροπή που συναντήθηκε μεταξύ άλλων, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.

Να σημειωθεί βέβαια πως ο Τσάτσος μεταξύ άλλων τονίζει ότι δημιούργησε έχθρες στην προσπάθεια που και ο ίδιος πρωτοστάτησε στο να δοθεί λύση στο ζήτημα, επισημαίνοντας ότι «πολλοί πονάνε που ξαναρχίζουμε»!

Ακολουθεί η ανάρτηση του Τσάτσου.

Η χθεσινή μέρα ήταν μια δικαίωση για όλους όσους αγαπάνε το ποδόσφαιρο… Ηταν μια δικαίωση και για μένα προσωπικά που επέλεξα να εισχωρήσω και να αντιμετωπίσω πολλές δυσκολίες στο να ανοίξει και πάλι ο αθλητισμός… Δώσαμε την μάχη μας και κερδίσαμε… Γνώρισα πολλούς ανθρώπους με θεσμικές θέσεις, άλλους από κοντά, άλλους από το τηλέφωνο. ατελείωτα τηλέφωνα… Ευτυχώς κατάλαβαν πως ο αθλητισμός μόνο κακό δεν κάνει… Ισα ίσα βοηθάει στην ψυχή, στο μυαλό και στο σώμα… Βέβαια έκανα και πολλούς εχθρούς (καταλαβαίνετε βέβαια ποιοι είναι) απειλές, βρισιές και άσχημα λόγια για μένα γιατί πολλοί πονάνε που ξαναρχίζουμε… Δεν πειράζει όμως γιατί είχα δίπλα μου όλους εσάς που με στηρίζετε και με αγαπάτε. Ολους εσάς που με στηρίξατε στην μάχη που δώσαμε…Κερδίσαμε γιατί ενωθήκαμε. Κερδίσαμε γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Κερδίσαμε γιατί είχαμε δίκιο… Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη και για τα όμορφα λόγια που ακούω καθημερινά…

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad