Τσάλος: Θα τους γ@@@@ έτσι για να μάθουνε ότι ο ΟΦΗ είναι εδώ

Football League 24 Οκτωβρίου 2017, 13:39

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Φώτη Τσάλο ο οποίος μιλώντας για τον ΟΦΗ της νέας σεζόν σημειώνει μεταξύ άλλων για τους αντιπάλους της ομάδας του ότι, «θα τους καθίζουμε σε κάθε αγώνα 5 γκολ και θα μας λένε κι ευχαριστώ. Θα τους γ@@@@ έτσι για να μάθουνε ότι ο ΟΦΗ είναι εδώ».

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ανευ σχολίων παρατίθεται το σχόλιο του προέδρου του ΟΦΗ στον προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

Στο σημείο που βρισκόμαστε λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ησυχία γαλήνη μα πάνω απ’όλα πολύ πάθος γι’αυτό που κάνουμε. Έχουμε δουλέψει όλοι στη διοίκηση αυτούς τους 3μηνες πολύ σκληρά σε όλα τα επίπεδα Ο ΟΦΗ είναι η Εθνική Ελλάδά της Κρήτης .Θα το καταλάβουν μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα που θα τους Ρίχνουμε 4αρες κ 5αρες.Μονο έτσι θα ξανακερδίσουμε το σεβασμό της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

Θα ήθελα όλοι μαζί να κοιτάζουμε Μόνο την ομάδα μας το στόχο μας ….

Τόσο καιρό κάναμε οργάνωση υποδομές σκαουτινγκ φτιάξαμε γήπεδο χαλί..γυμναστηρια ..έχουμε ένα αθλητικό κέντρο που δεν ήταν ποτέ τόσο οργανωμένο και όμορφο και μην μακρυγορουμε ξέρει ο κόσμος κ έχει δει τι έχουμε κάνει αυτούς τους 3μήνες .

Πλέον ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το αγωνιστικό τμήμα. Σας υπόσχομαι επειδή γνωρίζω τον εαυτό μου και ότι στόχο βάζω στη ζωή μου τους καταφέρνω, πεισματάρης μα πάνω απ’όλα επαγγελματίας.Άπο το 1ο επίσημο αγώνα που θα παίξει η ομάδα θα τρίβεται τα μάτια σας.

ΥΓ. Θα τους καθίζουμε σε κάθε αγώνα 5 γκολ και θα μας λένε κ ευχαριστώ….

Θα τους γ@@@@ έτσι για να μάθουνε ότι ο ΟΦΗ είναι Εδώ. . .

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards