Τσαγκαράκης: Η ομάδα βρήκε αυτό που της έλειπε στο σκοράρισμα

Νέος Σαμψών | 9 Φεβρουαρίου 2017, 17:00

Το πρόσωπο της Γ’ κατηγορίας αποτελεί τον τελευταίο μήνα ο Γιώργος Τσαγκαράκης στο Νέο Σαμψών, που εξελίσσεται σε παίκτη-βαρόμετρο για την ομάδα του Στύλου με τις εμφανίσεις του.

Ο έμπειρος επιθετικός έχει καταφέρει από πολύ νωρίς να δείξει τις δυνατότητές του αφού έχει σημειώσει 4 τέρματα σε 3 παιχνίδια, ενώ τα δύο δοκάρια και το χαμένο πέναλτι θα μπορούσαν να τον είχαν φέρει ακόμα πιο κοντά στους πρώτους σκόρερ της κατηγορίας. 

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο athlitiko αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα, αλλά και τους μελλοντικούς του στόχους. αναφέροντας τα εξής:

Για την παρουσία του που έχει βοηθήσει σημαντικά με τα γκολ του που έχει πετύχει μέχρι τώρα και αν η ομάδα βρήκε αυτό που της έλειπε στην επιθετική γραμμή: «Είναι η δεύτερη φορά που παίζω Γ’ τοπικό το οποίο πιστεύω θα μπορούσε να γίνει καλύτερο. Παίζω αρκετά χρόνια ποδόσφαιρο και πιστεύω να παίξω και άλλα επειδή μου αρέσει πάρα πολύ. Πήγα σε αυτή την ομάδα να βοηθήσω το φίλο μου, Κώστα Τζιγκουνάκη. Εάν πάνε καλά όλα θα είμαι του χρόνου σε αυτή την ομάδα για να εκπληρώσει τους στόχους της που είναι το πρωτάθλημα. Θα είμαστε πιο δυνατοί του χρόνου, αφού τη φετινή σεζόν έλειπε από την ομάδα το σκοράρισμα στο οποίο βοήθησα εγώ, αφού θεωρώ ότι είμαι ένας παίκτης που ξέρω να το κάνω καλά, όπως και με την ΑΕΚ Χανίων τη σεζόν που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και πέτυχα 39 γκολ. Είχα βάλει ένα στόχο τότε και τον πέτυχα. Ακόμα και τώρα έχω βάλει ένα πιο δύσκολο γιατί δεν ήμουν από την αρχή του πρωταθλήματος, όμως ποτέ μην λες ποτέ όταν έχεις αυτοπεποίθηση. Εγώ την έχω και θέλω να βγω πρώτος σκόρερ».

tsagarakis

Με τη φανέλα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ Χανίων τη σεζόν 2011-2012 που πέτυχε τα 39 γκολ. 

Για το αν προλάβει η ομάδα του το… τρένο της ανόδου μετά τα τελευταία αποτελέσματα: «Για το αν προλάβουμε ποτέ δεν ξέρεις γιατί είναι… μπάλα. Του χρόνου όμως αν γίνουν αυτά που είπαμε τότε σίγουρα θα πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας. Αλλά όπως έχω πει πολλές φορές και λέω ακόμα δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, αλλά οι πράξεις».

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad