Τσαδήμας: «Θα κάνει κάτι καλό ο ΟΦΗ…»

Βόλεϊ 27 Σεπτεμβρίου 2022, 19:01

Ικανοποιημένος από τη μέχρι δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία του ΟΦΗ είναι ο Θοδωρής Τσαδήμας συμπληρώνοντας «η ζωή στην Κρήτη είναι υπέροχη και το νησί φανταστικό».

KTEO Κρήτης

Ο… “δεσμοφύλακας” του ΟΦΗ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του. Αναλυτικά το κείμενο με τις δηλώσεις του:

«Στην 4η εβδομάδα, βρίσκεται η προετοιμασία, της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, με τον προπονητή του ΟΦΗ Κώστα Δεληκώστα, να δηλώνει ικανοποιημένος από την καθημερινή προσπάθεια των αθλητών του στο γήπεδο, αλλά και το γεγονός, ότι δεν υπάρχουν θέματα τραυματισμών.

Ένας από τους νέους παίκτες της ομάδας, ο έμπειρος λίμπερο Θοδωρής Τσαδήμας, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΟΦΗ και τη δουλειά που γίνεται.

Όπως τονίζει “όλα κυλούν ομαλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την οργάνωση της ομάδας και τη δουλειά στην προπόνηση. Δουλεύουμε στην οργάνωση παιχνιδιού. Μέρα με την ημέρα, θα είμαστε καλύτεροι. Η ομάδα δείχνει ότι έχει στόχο και προσανατολισμό. Πιστεύω ότι αυτό θα βγει και στο πρωτάθλημα και η ομάδα θα κάνει κάτι καλό“.

Ο Θοδωρής Τσαδήμας, θα συνδυάσει φέτος στην Κρήτη, το βόλεϊ με τη δουλειά του, καθώς είναι σωφρονιστικός υπάλληλος, στις φυλακές Αλικαρνασσού και ήδη το… παρατσούκλι “δεσμοφύλακας”, δείχνει να του αρέσει.

Η ζωή στην Κρήτη είναι υπέροχη και το νησί φανταστικό” μας λέει ο έμπειρος λίμπερο, που μαζί με τους συμπαίκτες του, θα επιχειρήσουν να κάνουν μια καλή σεζόν, με τον ΟΦΗ, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ.»

manolikakis

Rabona ad