Τροποποίηση στην προκήρυξη του Κυπέλλου Χανίων!

Κύπελλο Χανίων | 29 Αυγούστου 2016, 15:25

Έπειτα από τις ενστάσεις που εκφράστηκαν από κάποιες ομάδες αναφορικά με τη φετινή προκήρυξη του Κυπέλλου Χανίων για τους δύο καλύτερους τρίτους που θα προκριθούν στους "16" του θεσμού η ΕΠΣΧ προχώρησε σε τροποποίηση.

Συγκεκριμένα η αρχική προκήρυξη ανέφερε ότι από κάθε όμιλο θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες (7) και οι δύο καλύτεροι τρίτοι. Το γεγονός όμως ότι οι ομάδες του 7ου ομίλου θα δώσουν παραπάνω αγώνες από τους υπόλοιπους αγώνες δημιουργούσε ένα δεδομένο ότι ο 3ος της βαθμολογίας θα είχε κατά πάσα πιθανότητα παραπάνω βαθμούς από 3ους άλλων ομίλων λόγω περισσότερων παιχνιδιών.

Έτσι η Ένωση προχώρησε σε τροποποίηση της προκήρυξης και στην τελική βαθμολογία του τρίτου του 7ου ομίλου δεν θα υπολογίζονται οι βαθμοί που κατέκτησε στο ματς με την ομάδα που θα τερματίσει τελευταία στον όμιλο.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΧ:

Με την 1748/ 29/8/16 απόφασης του Δ.Σ τροποποιήθηκε το άρθρο προκήρυξης του κυπέλλου ερασιτεχνών ως εξής .

Στον 7ο όμιλο που αποτελείται από πέντε (5) ομάδες κατά την τελική κατάταξη των ομάδων του ομίλου στην τελική βαθμολογία του τρίτου δε θα υπολογίζονται οι βαθμοί που κέρδισε στο παιχνίδι με τον τελευταίο της κατάταξης του ίδιου ομίλου.

 

karta antonis garden

Rabona ad