Τρομερά πράγματα στον Ηρακλή

Super League 1 5 Δεκεμβρίου 2016, 0:00

«Βράζουν» οι οπαδοί του Ηρακλή, που πήγαν πορεία στην ΕΤ3 μετά το «λουκέτο» στο Καυτανζόγλειο!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Ηρακλής υποδέχεται τη Δευτέρα στις 19:30 τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τη 13η αγωνιστική της Super League με στόχο βαθμό ή βαθμούς που θα τον φέρουν πιο κοντά στην ΑΕΛ, καθώς ακόμη και τη νίκη να πάρει στο ματς δεν θα καταφέρει να ξεφύγει από την τελευταία (16η) θέση της κατάταξης.

Το ματς για τον γηραιό είναι πολύ κρίσιμο, αλλά θα το δώσει χωρίς κόσμο, με απόφαση της διοίκησης. Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημέρωσε εγγράφως την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την Ασφάλεια και το Υπουργείο Αθλητισμού και τη Γ.Γ.Α. για την απόφασή της.

 Η αιτιολογία έχει να κάνει με τα χαμηλά κιγκλιδώματα, αλλά τα πρόστιμα που δέχεται η ΠΑΕ στα εντός έδρας παιχνίδια. Το έγγραφο που φέρει την υπογραφή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρου Παπαθανασάκη, αναφέρει μεταξύ άλλων: “Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και διαβουλεύσεων αποφασίσαμε ο αγώνας να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών”.

Η απόφαση αυτή εξόργισε τους οπαδούς του Ηρακλή οι οποίοι αποφάσισαν να βγουν στους δρόμους, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση. Περίπου πενήντα φίλαθλοι πήγαν στις εγκαταστάσεις της ΕΤ3 όπου φώναξαν συνθήματα κατά της διοίκησης και έφυγαν λίγη ώρα αργότερα.  

Πάντως έχει ενδιαφέρον να αναφερθεί ότι στο πρόσφατο παιχνίδι του Ηρακλή για το  Κύπελλο, κόπηκαν μόλις 37 εισιτήρια, κι ενώ υπήρχαν περίπου 1000 άτομα στο γήπεδο… Αυτό, διότι στις τάξεις των οπαδών έχει παρθεί η απόφαση του… εμπάργκο, ως μέτρο αντίδρασης στη διοίκηση των Καγιούλη-Παπαθανασάκη.

Και σαν μην φτάνουν αυτά, η διοίκηση του Καυτανζογλείου συνεδριάζει αύριο το πρωί για τα χρωστούμενα του Ηρακλή προς αυτή, με τον κίνδυνο να καταγγελθεί η σύμβαση με την ομάδα με τον κίνδυνο της έξωσης, να είναι ορατός. 

karta antonis garden
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania