Τρόφιμα αντί εισιτηρίου στο ματς με Ιωνικό

Ρέθυμνο Cretan Kings | 3 Δεκεμβρίου 2019, 18:36

Αφιερωμένος στην αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά είναι ο αγώνας του Ρεθύμνου Cretan Kings κόντρα στον Ιωνικό. Οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι χωρίς εισιτήριο με την προϋπόθεση να φέρουν από ένα κιλό τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Με κεντρικό σύνθημα “Βάλε και εσύ καλάθι, μπορείς!” η Ρεθυμνιώτικη ομάδα συγκεντρώνει τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων του Νομού Ρεθύμνου. Η συγκέντρωση τροφίμων θα γίνεται στα καλάθια που θα είναι τοποθετημένα σε όλες τις θύρες του κλειστού γυμναστηρίου “Μελίνα Μερκούρη” την ημέρα του αγώνα, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 14:00 έως τη λήξη της αναμέτρησης.

Η σχετική ενημέρωση της Κρητικής ΚΑΕ: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings πιστή στις αρχές της κοινωνικής της ευθύνης αποφάσισε να αφιερώσει τον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας στην αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά. Στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Basket League (14 Δεκεμβρίου, 15:45), με σύνθημα “Βάλε και εσύ καλάθι, μπορείς!”, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων του Νομού Ρεθύμνου.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με την προϋπόθεση να φέρουν από ένα κιλό τρόφιμα μακράς διαρκείας. Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιείται στα καλάθια που θα είναι τοποθετημένα σε όλες τις θύρες του κλειστού γυμναστηρίου “Μελίνα Μερκούρη” την ημέρα του αγώνα, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 14.00 έως τη λήξη του.

Στην πρωτοβουλία αυτή μπορούν να συνεισφέρουν και οι επαγγελματίες της πόλης μας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο σε αυτήν την πολύ σημαντική προσπάθεια. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 28310 36279.»

zgas

Rabona ad