Τριτσώνης, Κουκουλάκης και από βδομάδα σέντρα

ΕΠΟ Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 17 Νοεμβρίου 2016, 23:42

Ο Σταύρος Τριτσώνης είναι και επίσημα ο επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, μετά από απόφαση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Ο Ηρακλειώτης Μοχάλης Κουκουλάκης ο ένας του συνεργάτης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει από νωρίς την Πέμπτη επιβεβαιώθηκαν και έτσι ο Σταύρος Τριτσώνης, που εγκατέλειψε πέρσι την ενεργό δράση καθώς καρατομήθηκε από διεθνής διαιτητής, τοποθετήθηκε στην θέση του προέδρου της ΚΕΔ και αναλαμβάνει και επίσημα τη διοίκηση της ελληνικής διαιτησίας, αντί των Μπίκα, Τσαχειλίδη και Καλύβα που αποχώρησαν με τον γνωστό εκβιαστικό τρόπο.

Στην προσπάθεια, δε, να φέρει εις πέρας την αποστολή του θα έχει μαζί και τον Ηρακλειώτη Μιχάλη Κουκουλάκη, που θα είναι το δεύτερο μέλος της νέας ΚΕΔ. Όσο για το τρίτο, προς το παρόν υπάρχουν διαφωνίες και αυτός είναι ο λόγος που οι ανακοινώσεις για τη σύνθεση της επιτροπής πάνε για την Παρασκευή.

koukoulakis

Σε ότι έχει να κάνει με τα πρωταθλήματα όπως αναφέρει η ανακοίνωση θα αρχίσουν από τις 22 Νοεμβρίου ενώ για την Τετάρτη (23/11) είναι προγραμματισμένο και το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Λεβαδειακό.

Φυσικά κανονικά θα διεξαχθεί αγωνιστική το επόμενο Σαββατοκύριακο 26-27-28/11 και αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα γίνει η 11η που είχε αναβληθεί ή θα διεξαχθεί η 12η με πιθανότερο το δεύτερο σενάριο.

Το σχετικό δελτίο της ΕΠΟ αναφέρει:

“Συνεδρίασε σήμερα σε πλήρη σύνθεση η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε τις ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις.

Ο κ. Σταύρος Τριτσώνης διορίστηκε Προεδρεύων της νέας Κεντρικής  Επιτροπής Διαιτησίας και θα εκτελεί χρέη Προέδρου της  έως της οριστικής συγκρότησης  της σύνθεσης  Κ.Ε.Δ.

Μέλος της Κ.Ε.Δ. διορίστηκε ο κ. Μιχάλης Κουκουλάκης.

Αύριο, 18 Νοεμβρίου 2016, κατόπιν των εισηγήσεων του κ. Στ. Τριτσώνη, θα ανακοινωθούν και τα λοιπά μέλη και οι συνεργάτες  της νέας  Κ.Ε.Δ., και η ΠΔΕ θα προχωρήσει στην αντίστοιχη έγκριση του διορισμού τους.

Ο Προεδρεύων τη νέα Κ.Ε.Δ. δεν αποτελεί μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι τα θέματα  στελέχωσης της  Κ.Ε.Δ., περιλαμβανομένων και των παραπάνω διορισμών, ρυθμίζονται από τη FIFA και αποκλειστικός αρμόδιος για αυτά είναι ο κ. Κ. Κουτσοκούμνης.

Επικυρώθηκαν, κατόπιν συνεννόησης και έγκρισης από την FIFA/UEFA, οι νέες διατάξεις  που τροποποιούν άρθρα του  υφιστάμενου κανονισμού διαιτησίας της Ε.Π.Ο.

Από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 επαναρχίζουν όλες οι εθνικές διοργανώσεις, που είχαν διακοπεί με απόφαση της ΠΔΕ, μετά την πυρκαγιά στην οικία του κ. Γ. Μπίκα.

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, για την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, θα συγκληθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2016, στο αμφιθέατρο της Ε.Ο.Ε.

Εγκρίθηκε η διοργάνωση σχολής προπονητών από την ΕΠΣ Μακεδονίας (UEFA B & UEFA C) και σχολής ανανέωσης ταυτοτήτων τριετίας από την ΕΠΣ Λέσβου”.

Estrella
Papantonakis Cards