Τρίτωσε το… καλό με Πετράκη

Πανακρωτηριακός | 23 Ιουνίου 2016, 21:40

Την τρίτη του μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο Πανακρωτηριακός, ισχυροποιώντας κι άλλο το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Ακρωτηρίου, που κράτησε τον βασικό κορμό της περσινής σεζόν και έχει αποκτήσει ήδη τους Κώστα Χριστουλάκη και Μανόλη Κελαϊδή, έκανε δικό της και τον Γιώργο Πετράκη.

Ο χαρισματικός μέσος πανηγύρισε φέτος το πρωτάθλημα με το ΙΝΚΑ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Είναι γέννημα-θρέμμα του Ικάρου Μουρνιών (στον οποίο είχε συνεργαστεί με τον Μανόλη Πηγουνάκη) κι έχει παίξει ακόμα σε Πλατανιά και Α.Ο. Χανιά (πρωταθλητής στη Δ’ Εθνική).

Η ανακοίνωση του Πανακρωτηριακού:

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ συνεχίζοντας την ενίσχυση της ομάδος με χαρά ανακοινώνει την ένταξη του πρωταθλητή ΠΕΤΡΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΥ στην ομάδα μας.

Ο Γιώργος είναι 27 χρόνων και έχει πολλές παραστάσεις υψηλού επιπέδου.

Έχει αγωνιστεί στον ΑΟΧ όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα στο περιφερειακό στον ΠΛΑΤΑΝΙΑ στον ΙΚΑΡΟ και στο ΙΝΚΑ όπου κέρδισε φέτος το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική σαν βασικός συντελεστής.

Σημαντικό ρόλο στη συμφωνία έπαιξε το ήθος και η εικόνα που χρόνια τώρα στα γήπεδα παρουσιάζει ο Γιώργος κάτι που είναι απαραίτητη προϋπόθεση και συνάδει με το ύφος όλων μας στο Ακρωτήρι και σίγουρα το τεράστιο ποδοσφαιρικό ταλέντο του.

Καλώς όρισες στην οικογένεια του ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ φίλε Γιώργο.

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad