Ο Χανιώτης πρωταθλητής του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος και του Κωστή Παπαμαρμάκη είχε συνολικά πέντε έγκυρες βολές. 75,59 μέτρα, 75,82, 73,99, 74,66 και φυσικά 76,27 μέτρα. Υπενθυμίζουμε ότι η καλύτερη φετινή του επίδοση είναι 76,98 μέτρα (στη Λευκωσία), ενώ το ατομικό του ρεκόρ είναι 78,20 και το πέτυχε από το 2022.
Ο Φραντζεσκάκης θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα συνεχίσει στους διασυλλογικούς αγώνες, πριν ξεκινήσει τη σειρά αγώνων μέσα από τους οποίους θα διεκδικήσει το όριο για το Ευρωπαϊκό του Μπέρμιγχαμ και μία θέση στους κορυφαίους του αγωνίσματος στο Ultimate, που θα γίνει στη Βουδαπέστη.
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, νικητής του αγωνίσματος ήταν ο Rudy Winkler με 78,75 μέτρα, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Texas Tanner με 77,16.
Η Σταματία Σκαρβέλη βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ με 68,57 μέτρα και κατέλαβε την δέκατη θέση στη σφυροβολία. Ξεκίνησε με 62,50 μέτρα, βελτιώθηκε (66,77) στη δεύτερη βολή και ανέβασε ακόμη περισσότερο την επίδοσή της στην τρίτη. Η Σκαρβέλη βρίσκεται στην αρχή της αγωνιστικές σεζόν και ακόμη δεν είναι στο επίπεδο που θέλει.










