Τρίτο μετάλλιο η Κορακάκη στο Παγκόσμιο κύπελλο

Σπορ 4 Μαρτίου 2022, 23:37

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε την Παρασκευή (04/03) το χάλκινο μετάλλιο στο Sport Πιστόλι Γυναικών (πυροβόλο) και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο κύπελλο του Καΐρου με τρία μετάλλια!

KTEO Κρήτης

Πρώτη και με διαφορά τερμάτισε στον προκριματικό του Sport Πιστολιού Γυναικών η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης. Με σκορ 585-27Χ, 294 στις βολές ακριβείας και 291 στην ταχεία, προκρίθηκε άνετα στον πρώτο ημιτελικό με τρεις (3) βαθμούς διαφορά.

Στον πρώτο των ημιτελικών η Άννα Κορακάκη παρέμεινε στην κορυφή και με 19 βαθμούς ήταν η πρώτη που εξασφάλισε τη συμμετοχή στον αγώνα των Μεταλλίων, προσθέτοντας το διακριτικό ΜΜ δίπλα στην επίδοσή της.

Η πρόκριση στον αγώνα των μεταλλίων δεν σημαίνει απαραίτητα και μετάλλιο. Οι τέσσερις κορυφαίες αγωνίζονται για τις τρεις θέσεις του βάθρου. Κάποια θα «φθάσει στην πηγή» αλλά θα αποχωρήσει χωρίς μετάλλιο.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατάφερε να παραμείνει στον αγώνα του βάθρου με την τελευταία της βολή στη σειρά της αποχώρησης. Εκτός μεταλλίων έμεινε η Monika Karsch. Η διάκριση σε έναν ακόμη τελικό ήταν γεγονός και το τρίτο μετάλλιο, Χάλκινο αυτή τη φορά, προστέθηκε στη “συλλογή του Καΐρου”.

Υπενθυμίζουμε ότι η Άννα Κορακάκη τις προηγούμενες ημέρες είχε πάρει στο αεροβόλο πιστόλι των 10μ. το χρυσό μετάλλιο, ενώ μαζί με τον αδελφό της (Διονύση) κατέκτησαν το χάλκινο στο μικτό.

manolikakis

Rabona ad