Τρίτο κορυφαίο σωματείο στην Ελλάδα ο ΝΟΧ για το 2020

Κανόε-Καγιάκ | 6 Μαΐου 2021, 17:00

Για μια ακόμα χρονιά, η ομάδα κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συγκαταλέγεται στον αφρό του αθλήματος. Αυτό πιστοποιείται, άλλωστε, από την κατάκτηση της 3ης θέσης για το 2020.

Το αποτέλεσμα προκύπτει βάσει της αξιολόγησης των σωματείων από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ. Πρόκειται για μια διάκριση που πιστοποιεί για το τμήμα καγιάκ του ΝΟΧ τη σημαντική δουλειά που παράγει εδώ και 20 χρόνια περίπου…

Η σχετική ενημέρωση από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων αναφέρει τα εξής:

Σταθερά ανάμεσα στα κορυφαία σωματεία της χώρας στο άθλημα του κανόε καγιάκ παραμένει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. Αυτό προκύπτει μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σχετικά με την αξιολόγηση των σωματείων για το 2020 από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ.

Συγκεκριμένα, ο Ναυτικός Ομιλος αναδεικνύεται για την προηγούμενη σεζόν στην 3η θέση σε όλη τη χώρα με 449 βαθμούς, μια επίδοση που επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά την ποιοτική δουλειά που παράγεται στο τμήμα και τις δυνατότητες που χαρακτηρίζουν τους αθλητές του. Οπως είναι γνωστό άλλωστε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συγκαταλέγεται σταθερά μέσα στα κορυφαία σωματεία της χώρας και θεωρείται μία από τις πιο αξιόπιστες δυνάμεις στο χώρο του κανόε καγιάκ.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και ο έφορος του τμήματος κανόε καγιάκ αισθάνονται υπερήφανοι για το ότι για μια ακόμη χρονιά, το σωματείο κατατάσσεται ανάμεσα στα κορυφαία. «Τα αποτελέσματα μας κάνουν ιδιαίτερα αισιόδοξους και μας δίνουν δύναμη προκειμένου να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία μας», σημειώνει ο έφορος κ. Κουριδάκης. «Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές μας και τους συγχαίρουμε για τις επιτυχίες στους, αλλά και για τη συνολική προσπάθεια που έχουν καταβάλει για αν έρθει αυτό το συλλογικό αποτέλεσμα, καθώς και τον προπονητή μας, Μανώλη Αγγελάκη και τους συνεργάτες του, που κάνουν εξαιρετική δουλειά στα τμήματα εκμάθησης. Εκτός των αγωνιστικών επιτυχιών, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι αρκετοί αθλητές και αθλήτριες μας παίρνουν και τα έξτρα μόρια λόγω της αγωνιστικής επιτυχίας τους για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά και είναι πάντοτε δίπλα μας σε κάθε μας προσπάθεια μέσω του οργανωμένου συλλόγου γονέων & φίλων καγιάκ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά τον επίσημο χορηγό του τμήματος, ΑΝΕΚ LINES, την Περιφέρεια Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, τον Δήμο Αποκορώνου, την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνιάς & Αποκορώνου, το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σούδας, την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, την Ομάδα Στήριξης “Συνάνθρωπος” και τους δεκάδες ακόμη χορηγούς και υποστηρικτές που είναι πάντοτε δίπλα μας και αρωγοί μας σε κάθε προσπάθεια», καταλήγει ο κ. Κουριδάκης.

Να σημειωθεί ότι στην 1η θέση των σωματείων της χώρας αναδείχτηκε ο Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος με 549,50 βαθμούς και στη 2η ο Ναυτικός Ομιλος Χαλκίδας με 523 βαθμούς.

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΚΑΙ ΤΟ SUP

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πλαίσιο της διάδοσης των αθλημάτων κανόε καγιάκ και SUP κάνει γνωστό πως θα πραγματοποιήσει μαθήματα γνωριμίας για αγόρια και κορίτσια από 8-12 ετών, στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

• Από 5 έως 9 Μαΐου
Τετάρτη 5 Μαΐου 16:00-18:00
Πέμπτη 6 Μαΐου 16:00-18:00
Παρασκευή 7 Μαΐου 16:00-18:00
Σάββατο 8 Μαΐου 09:30-11:30
Κυριακή 9 Μαΐου 09:30-11:30

• Από 10 Μαΐου έως 6 Ιουνίου
Δευτέρα 15:30-17:30
Τετάρτη 15:30-17:30
Παρασκευή 15:30-17:30
Σάββατο 09:30-11:30
Κυριακή 09:30-11:30

Τηλ. επικοινωνίας στα γραφεία του Ν.Ο. Χανίων 2821096078, καθημερινές (09:30-14:30 & 17:30-20:30) και Σάββατα (09:00-14:30).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ευχαριστούμε θερμά τις παρακάτω επιχειρήσεις για την έμπρακτη στήριξη τους προς το τμήμα:

«ΝΕΡΑ ΣΑΜΑΡΙΑ», «ΒΙΟΧΥΜ-Creta Fresh», «ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗΣ» ηλεκτρικά είδη, Καφέ «ΠΑΛΛΑΣ», εστιατόριο «ΕΝΕΤΙΚΟΝ», κοσμηματοπωλείο «Θ. & Γ. ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ», πρατήριο καυσίμων «ΔΗΜΟΤΑΚΗΣ – ΧΑΛΕΒΕΛΑΚΗΣ», «PISINES IDEALES» Κερασιώτης Δημήτρης, Χατζηδάκης Νεκτάριος «ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ», Βλαμάκης «IMAGE ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ», Σπανουδάκης Γιάννης «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ A.I.B.LEADERS BROKERS», Ιωάννου Θεόδωρος «ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ», Μπροκαλάκης Γιώργος «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ», Αφοί Περβολαράκη «ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ – SERVICE – ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΚΑΦΩΝ», Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, Ξυρουχάκης Νίκος Εφαρμογές Ηλεκτρολογικές, ΙΚΤΕΟ Χανίων, KMF International, 63o Mεζεδοσχολείον, ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ-Music Café, ΔΕΔΙΣΑ.

Επίσης τα ΜΜΕ:

Χανιώτικα Νέα, athlitiko.gr, apokoronaslife, flashnews.gr, zarpanews.gr, eparxies.gr, parakritika.gr, kriti24.gr, ΝΕΑ TV και ΚΡΗΤΗ TV.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad