Τρίτη θέση στο Thetis Cup η Εθνική Γυναικών

Πόλο 30 Ιουνίου 2024, 19:06

Με ήττα 10-8 από την Ουγγαρία ολοκλήρωσε την παρουσία της στο διεθνές τουρνουά "Thetis Cup" η Εθνική μας ομάδα πόλο Γυναικών.

Kritiko Ergastiri

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέλαβε την 3η θέση στην τελική βαθμολογία του τουρνουά, με 6 βαθμούς (δύο νίκες – δύο ήττες). Την πρωτιά πήρε η Αυστραλία.

Για λογαριασμό της Εθνικής μας αγωνίσθηκε (και σε αυτό το παιχνίδι) η Ρεθυμνιώτισσα πολίστρια Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, η οποία μάλιστα πέτυχε και ένα γκολ, ολοκληρώνοντας το τουρνουά με έξι τέρματα.

MVP στο “Thetis Cup” αναδείχθηκε η Αυστραλή Τίλι Κερνς και πρώτη σκούτερ ο Ουγγαρέζα Ρίτα Κέστελι με 11 γκολ.

Ελλάδα – Ουγγαρία 8-10
Οκτάλεπτα: 1-2, 4-3, 1-1, 2-4.

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Τορνάρου, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 2, Πλευρίτου Μ. 1, Ελληνιάδη 1, Ασημάκη, Πάτρα, Σιούτη, Πλευρίτου Β. 1, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σωτηρέλη, Τριζά 1, Σάντα 1.

Ουγγαρία (σκόρερ): Κέστελι 5, Έστερ 2, Τσίνια 1, Πάρκες 1, Σέιρκος 1.

Τελική βαθμολογία:
1. Αυστραλία 12
2. Ουγγαρία 9
3. Ελλάδα 6
4. Καναδάς 3
5. Γαλλία 0

petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad