Τρίτη σερί νίκη για τον Χάλη

Χάλης Αμιλλα | 4 Μαρτίου 2023, 19:26

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Χάλης στο Βαρύπετρο, με τους γηπεδούχους να απομακρύνονται ακόμη παραπάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Oinolatris

Ο Χάλης τρίτωσε τις νίκες του στα τελευταία 3 παιχνίδια, με τους παίκτες του Παντελή Μαυρεδάκη να βάζουν γερές βάσεις για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Στο 25′ ο Πάρης Παρασκάκης με σουτ εντός της περιοχής άνοιξε το σκορ. Στο 35ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε αέρα 2 τερμάτων για τους γηπεδούχους, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 60′, ο Κοκολάκης έκανε το 3-0 έπειτα την πάσα του Δοξάκη. Στο 80′ ο Γιανναράκης έκλεισε το σκορ στο 4-0, σκοράροντας από τα 11 βήματα.

Διαιτητής: Ψιλιτέλης
Βοηθοί: Κολοκοτρώνης – Στεφανίδου

Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Κτιστάκης, Κουφάκης, Γιανναράκης Κ., Δρικάκης Σ., Ραλλάκης, Λούπου (70′ Αλί), Κοκολάκης, Μπασιάς, Χατζηδάκης (46′ Δοξάκης), Σταφύλοβ Ν., Παρασκάκης Παρ. (75′ Λιονάκης).

Αμιλλα: Βαρουξάκης, Σκουμπάκης, Ψαρουδάκης, Κτιστάκης, Ποντικάκης, Κλάδος, Χαζμάι, Δοντσίδης, Κακαουνάκης (70′ Λιάλιας), Ξεκουκουλωτάκης Στ., Βιδάλης (80′ Μαρεντάκης).

Estrella

Rabona ad