Τρίτη σερί νίκη, 3-1 το Νέο Ηρακλή

Νέος Ηρακλής Ιδομενέας | 5 Νοεμβρίου 2016, 22:33

Φουριόζος συνέχισε ο Ιδομενέας που πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, αυτή την φορά με 3-1 απέναντι στον Νέο Ηρακλή Νεροκούρου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Και τα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη με τον Τσαγκαράκη να ανοίγει λογαριασμό στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 60’ και να πραγματοποιεί το 1-0 για τον Ιδομενέα.

Ο Μελίδης απάντησε σε 1-1 για τον Νέο Ηρακλή στο 78’ , όμως ο Ιδομενέας ξαναπήρε τα ηνία του παιχνιδιού τρία λεπτά αργότερα.

Ο Σπύρος Βαϊγκούσης με εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1, με τον Τσαγκαράκη που αναδείχτηκε τελικά σε… χρυσή αλλαγή για τον Μάριο Σεργάκη να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 84′ με σουτ.

Διαιτητής: Μπερτάκης

Βοηθοί: Ντοβιατόβ-Λογαρίδης

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Κουφάκης, Μιχελάκης, Καλαϊτζάκης, Παπαδοκοκολάκης, Βαρίκος, Αγιασμενάκης (58’ Γλαμπεδάκης), Γιαννολάρης, Περδικάκης (67’ Π.Βαϊγκούσης, Μυλωνάκης, Σπ. Βαϊγκούσης, Μπιτζανάκης (58’ Τσαγκαράκης)

Ν. Ηρακλής Νερ. (Σπύρος Γαλάνης): Στρατουδάκης, Γεωργάκης, Αυγέρος, Γυρβαλάκης, Μερκάϊ, Καλυκάκης, Παπαδάκης (35’ Καραδάκης), Γιαννακούρος, Μελίδης, Ξανθάκης (80’ Κελεσίδης), Κωνσταντουδάκης (60’ Τζεγιαννάκης)

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis