Τρίτη πικρή ήττα για Ιδομενέα – Χάνεται το “τρένο” της ανόδου

Χάντμπολ 12 Μαρτίου 2023, 20:22

Τις όποιες ελπίδες είχε για άνοδο από την Β’ Εθνική κατηγορία χάντμπολ ανδρών φαίνεται ότι απώλεσε ο Ιδομενέας μετά την τρίτη διαδοχική ήττα στα μπαράζ, αυτή τη φορά από την ΑΕ Χαλανδρίου.

KTEO Κρήτης

Η ομάδα των Χανίων προέβη σε μια υπερπροσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο και παρότι γύρισε ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο, ουσιαστικά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, με το 25-24 υπέρ των φιλοξενουμένων να δηλώνει του λόγου το αληθές.

Πρόκειται έτσι για την τρίτη συνεχόμενη ήττα στα μπαράζ για τον Ιδομενέα ο οποίος υπενθυμίζεται ότι προηγουμένως είχε ηττηθεί από τον Παπασιδέρη Κορωπίου και τον Ηλυσιακό. Συνολικά η κατάσταση δηλώνει μία ανατροπή που απ’ ό,τι φαίνεται, είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί σε βάρος του Ιδομενέα ο οποίος μπορεί στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος να φάνταζε -και να αποδείκνυε- το ισχυρότερο φαβορί για άνοδο στην Β’ Εθνική, αλλά τα πράγματα έχουν πάρει μια ανεξέλεγκτα άσχημη τροπή στα παιχνίδια μπαράζ.

Το πόσο επιβαρυμένη ήταν η ψυχολογία των παικτών της χανιώτικης ομάδας από το άγχος της νίκης αποδεικνύεται από τον τρόπο που ξεκίνησε το ματς, με τους παίκτες του Χαλανδρίου ν’ αποκτούν προβάδισμα 5-0, φτάνοντας τη διαφορά μέχρι και στα 7 γκολ, όπως άλλωστε έκλεισε και το ημίχρονο (9-16).

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε μια μεγάλη προσπάθεια για τον Ιδομενέα, ο οποίος κατάφερε ουσιαστικά να γυρίσει το σκορ, μειώνοντας στο γκολ, αλλά το Χαλάνδρι επέδειξε ψυχραιμία, πανηγυρίζοντας τη νίκη στο παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα στον Κλαδισό.

Διαιτητές: Βήτας (Αθήνα) – Σκαβελίτης (Αθήνα)

Πεντάλεπτα: 0-4, 2-6, 5-9, 6-11, 6-13, 9-16 (ημίχρονο), 11-17, 15-19, 18-21, 20-21, 22-23, 24-25
Ημίχρονα: 9-16, 15-9

Ιδομενέας (Νίκος Κοκολοδημητράκης): Παντελάκης, Παπαδάκης 1, Φαλτσέτας 9, Ξανθουδάκης 6, Σπυρλιδάκης, Κισκηράς, Παπαϊωάννου 3, Καμαριανάκης, Αναστασάκης, Καμπανιέρης, Αλυγιζάκης 3, Καμινάκης, Οσιπίδης, Κωστόπουλος 2, Σάντσεθ

ΑΕ Χαλανδρίου (Γιώργος Δραγάζης): Τσακνής, Κουτσόπουλος 5, Θεοφίλατος 5, Στεφανίτσης 5, Μηνιώτης, Παπαδάκης 3, Βούλγαρης 6, Δερμάνης, Νικολαΐδης, Ζαχαρόπουλος, Παμποράκης, Δραγάζης 1, Νικολίνταης

manolikakis

Rabona ad