Τρίτη φετινή αποστολή: Με ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες

Πλατανιάς | 24 Σεπτεμβρίου 2016, 11:09

Την δεύτερη εκτός έδρας και τρίτη συνολικά αποστολή του στη Σούπερ Λιγκ έχει το απόγευμα ο Πλατανιάς αντιμετωπίζοντας στους Ζωσιμάδες τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σέντρα στις 16:00 (NOVASPORTS 2).

Με δύο στα δύο μέχρι στιγμής, ο Πλατανιάς αναμένεται να παραταχθεί απέναντι στον πολύ δυνατό ΠΑΣ, έχοντας πολύ καλή ψυχολογία, ενώ είναι γεγονός ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ένας Πλατανιάς που ουσιαστικά είναι σα να… δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε αυτό το παιχνίδι, καθώς ο ΠΑΣ είναι γνωστό το πόσο αξιόμαχος και σημαντικός αντίπαλος είναι.

Το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει ο Πλατανιάς να διατηρήσει το αήττητό του παίρνοντας ουσιαστικά αποτέλεσμα κόντρα σ’ έναν αντίπαλο τον οποίο δεν έχει κερδίσει ποτέ… Αυτό είναι το βασικό ερώτημα, με τους “ερυθρολεύκους” να ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις πολλές και σημαντικές απουσίες των γηπεδούχων.

Ο Γιώργος Παράσχος υπολογίζει σε 19 παίκτες, που είναι οι εξής: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Καρυπίδης, Κάργας, Αποστολόπουλος, Στάθης, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Ηλιάδης, Τσουράκης, Μανούσος, Ντιλαβέρ και Γιακουμάκης. 

Διαιτητής είναι ο Πουλημάς (Κέρκυρας), με βοηθούς τους Ζησιμόπουλο (Πειραιά) και Γεωργακόπουλο (Πειραιά) και 4ο τον Κύζα (Δράμας). 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad