Τρίτη επίσκεψη Μπακασέτα στο μουσείο της Εθνικής (pics)

Super League 1 5 Απριλίου 2017, 21:34

Για τρίτη φορά ο Τάσος Μπακασέτας επισκέφτηκε το μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που λειτουργεί ο "Γαλανόλευκος Φάρος" αποδεχόμενος με χαρά την πρόσκληση που του έγινε.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο επιθετικός της ΑΕΚ τις άλλες δύο φορές το είχε πράξει ως παίκτης του Αστέρα Τρίπολης και πιο πρόσφατα του Πανιώνιου και τώρα το κάνει με την ομάδα στην οποία ανήκει, δείχνοντας ότι παράλληλα με τις υποχρεώσεις του στην Ενωση, τον ενδιαφέρει πολύ και η Εθνική. Για πρώτη φορά ωστόσο είναι η τωρινή, όντας ο ίδιος διεθνής…

BAKASETAS GALANOLEFKOS FAROS XANIA 3

Ο Μπακασέτας ξεναγήθηκε με πολύ διάθεση από τον πάντοτε φιλόξενο πρόεδρο του Συλλόγου, Νίκο Φλέκκα και μεταξύ άλλων τιμήθηκε από τα μέλη του Φάρου για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα.

BAKASETAS GALANOLEFKOS FAROS XANIA 6

Ο Μπακασέτας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα μέλη του “Γαλανόλευκου Φάρου” για την κίνηση προς τον ίδιο και δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θα συνεχίσει να τιμάει τη φανέλα της Εθνικής, όποτε η ομάδα τον χρειάζεται. Να σημειωθεί επίσης ότι έδειξε να ακούει με πολύ ενδιαφέρον τις απόψεις κάποιων φιλάθλων που βρέθηκαν στο μουσείο και προσπάθησαν να πιάσουν μαζί του ποδοσφαιρική κουβέντα.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από την επίσκεψη του Μπακασέτα στο μουσείο της Εθνικής. 

BAKASETAS GALANOLEFKOS FAROS XANIA 2

BAKASETAS GALANOLEFKOS FAROS XANIA 4

BAKASETAS GALANOLEFKOS FAROS XANIA 5

BAKASETAS GALANOLEFKOS FAROS XANIA 9

BAKASETAS GALANOLEFKOS FAROS XANIA 10

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania