Τρίτη απόγευμα στα Χανιά ο Ιωνικός

Super League 2 3 Μαΐου 2021, 16:24

Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα για τον Ιωνικό, ο οποίος καταλήγει την προετοιμασία του για το ματς στα Περβόλια με τα Χανιά.

Για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Δημήτρης Σπανός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Πλατέλλα ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία και το ατομικό του πρόγραμμα. Η αποστολή του Ιωνικού θα βρίσκεται στα Χανιά την Τρίτη το απόγευμα.

Η ενημέρωση από τον Ιωνικό έχει ως εξής:

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού, συνέχισε η ομάδα μας την προετοιμασία της, για το εκτός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της SL2, απέναντι στα Χανιά (Τετάρτη 5/5, 15:30-ERTSPORTS 2).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και δουλειά στις στατικές φάσεις. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Η προετοιμασία για τον αγώνα με τα Χανιά, θα ολοκληρωθεί αύριο Τρίτη (4/5) με προπόνηση στις 12:00 στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ νωρίτερα σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υποβληθεί σε τεστ Covid-19. Αμέσως μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης, ο Δημήτρης Σπανός θα ανακοινώσει την αποστολή που θα πετάξει στις 16:10 από το Ελ. Βενιζέλος για την Κρήτη.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad