Τρίτη ανανέωση με Κάρλος

Χανιά | 31 Μαΐου 2021, 18:55

Ενας από τους πιο βελτιωμένους και πολυτιμότερους παίκτες για τα Χανιά, ο Κάρλος, θα παραμείνει στην ομάδα και για τη νέα σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος μέσος “άρπαξε από τα μαλλιά” την ευκαιρία που του δόθηκε πέρσι με τη μεταγραφή από τον Πανακρωτηριακό και με σκληρή δουλειά κατάφερε να είναι από τα πολύτιμα γρανάζια της μεσαίας γραμμής για τη χανιώτικη ομάδα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κάρλος Ντάνιελ. Ηταν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με 23 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Η παρουσία του στην ομάδα μας ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020 όταν και εντάχθηκε στο ρόστερ από τον Πανακρωτηριακό, προλαβαίνοντας σε 4 παιχνίδια να πετύχει ένα γκολ στο β’ μισό της σεζόν 2019-20.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Επειτα από την ανανέωση της συνεργασίας με την ΠΑΕ Χανιά ο Βραζιλιάνος μέσος δήλωσε τα εξής:

«Πήρα την απόφαση να παραμείνω στα Χανιά έπειτα από το πλάνο που μου παρουσίασαν ο πρόεδρος κ. Ροκάκης και ο προπονητής κ. Παπαδόπουλος για τον στόχο που έχει η ομάδα.

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Υπόσχομαι πάντα να κάνω το καλύτερο για την επίτευξη των στόχων της ομάδας».

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad