Τριπλή ενίσχυση στην Καλαμαριά

Super League 2 28 Σεπτεμβρίου 2022, 17:02

Συνεχίζει την ενίσχυση ο Απόλλων Πόντου, ανακοινώνοντας τρεις νέες μεταγραφικές κινήσεις, με τους Βασίλη Κωστίκα, Κουεσί Αμπάνκουα και Εμανουέλ Ροέ Αντο να εντάσσονται στις τάξεις του.

/Bella Pizza

Ο Βασίλης Κωστίκας, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Απόλλωνα Πόντου, προερχόμενος από μια πολύ καλή χρονιά στην Καλλιθέα με 20 συμμετοχές και 2 γκολ.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βασίλη Κωστίκα.

Ο  23χρονος αριστεροπόδαρος ακραίος μεσοαμυντικός εντάσσεται άμεσα στο πρόγραμμα  της ομάδος μας προερχόμενος από μια πολύ καλή χρονιά στην Καλλιθέα με 20 συμμετοχές και 2 γκολ.

Πριν από την Καλλιθέα αγωνίστηκε στην Super League με την ομάδα της Λαμίας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

Ταυτόχρονα, η ομάδα της Καλαμαριάς, πρόσθεσε στο ρόστερ της δύο Γκανέζους ποδοσφαιριστές, τους Κουεσί Αμπάνκουα και Εμανουέλ  Ροέ Αντο. Την περυσινή σεζόν, αγωνίστηκαν και οι δύο στην ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση συμφωνίας με τους Γκανέζους ποδοσφαιριστές Κουεσί Αμπάνκουα και Εμανουέλ  Ροέ Άντο  και οι οποίοι θα ενισχύσουν την φετινή προσπάθεια της ομάδος στο πρωτάθλημα της SL2.

Την περασμένη ποδοσφαιρική χρονιά αγωνίστηκαν στην ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις παρά το γεγονός πως η ομάδα της Λακωνίας δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad