Τριμμάτης με… βούλα και Παναγιώτου σε Αιγάλεω

Super League 2 24 Αυγούστου 2021, 12:34

Το Αιγάλεω προχωρά με γοργούς ρυθμούς τη διαδικασία στελέχωσης του ρόστερ του, ανακοινώνοντας αρκετές συμφωνίες με παίκτες.

/Bella Pizza

Το “Σίτι” υποδέχθηκε επίσημα τον Αντώνη Τριμμάτη, ο δανεισμός του οποίου από τον Ατρόμητο είχε γίνει ήδη γνωστός. Παράλληλα παίκτης της ομάδας είναι και ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου, με θητεία σε Καλαμάτα, Ασπρόπυργο και Αστέρα Τρίπολης.

Οι ανακοινώσεις είναι οι εξής:

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Αντώνη Τριμμάτη. Γεννημένος στις 29/04/1999 και αγωνίζεται ως Επιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο Αθηνών και Εθνικό. Αντώνη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας!

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κωσταντίνου Παναγιώτου . Γεννημένος στις 11 Φεβρουαρίου 1997 και αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης, Ασπρόπυργο και Καλαμάτα. Κώστα καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας! 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad