Τριανταφυλλάκος: Σέβομαι τα Χανιά, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό

Χανιά | 7 Δεκεμβρίου 2022, 12:32

Για τρία εκπληκτικά χρόνια που πέρασε στα Χανιά μιλά ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος που τόνισε ότι σέβεται την ομάδα αλλά θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να κερδίσει η Ηλιούπολη.

/Bella Pizza

Ο έμπειρος μέσος – που πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ απέναντι στην Παναχαϊκή – μίλησε στο anotherfootballday και τον Ακη Παπαβλασόπουλο.

Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του οι αναφορές ήταν οι εξής: «Σίγουρα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί, εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να κερδίσει η ομάδα μου. Σέβομαι τα Χανιά. Πέρασα τρία εκπληκτικά χρόνια εκεί πέρα και υπάρχει μεγάλος σεβασμός και προς την ομάδα και προς την διοίκηση της ομάδας… Στόχος της ομάδας, όπως είπα και πριν είναι η νίκη. Τα Χανιά έχουν μια καλή ομάδα και έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, πολύ ποιοτικούς, αν και αυτοί φτιάχτηκαν την τελευταία στιγμή. Είχαν κάποια προβλήματα το καλοκαίρι, από εκεί και πέρα, ο δικός μας στόχος είναι να πάρουμε ότι καλύτερο μπορέσουμε από αυτό το ματς».

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Η Ηλιούπολη απέναντι στην Παναχαϊκή πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της. Πόσο σημαντική είναι η νίκη αυτή;

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, η οποία ερχόταν και από καλά αποτελέσματα. Από την αρχή δείξαμε ένα πολύ καλό πλάνο και ότι θέλαμε τη νίκη. Κάναμε ένα πολύ καλό ειδικά πρώτο ημίχρονο, που πετύχαμε και δύο γκολ και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι στο δεύτερο πιο πολύ διαχειριστήκαμε το ματς, παρά κάτι άλλο».

Μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από την Κηφισιά έχετε ένα νικηφόρο σερί  αγώνων. Ποιο είναι το μυστικό αυτού του σερί;

«Η ομάδα μας είναι καινούργια είμαστε όλοι καινούργια παιδιά. Σίγουρα θέλει χρόνο για να χτιστεί η ομάδα. Πιστεύω ότι όσο προχωράει ο καιρός, η ομάδα θα δένει όλο και περισσότερο. Ήταν δύσκολο για εμάς, γιατί ξεκινήσαμε αργά μέσα με τέλη Αυγούστου, οπότε μια ομάδα δεν χτίζεται έτσι γρήγορα θέλει χρόνο».

Από τις μέχρι τώρα νίκες που έχετε πετύχει ποια πιστεύεις ότι είναι η πιο σημαντική;

«Όλες οι νίκες είναι σημαντικές. Η ομάδα κάθε ματς έχει στόχο να κερδίζει. Σίγουρα πρέπει να εκμεταλλεύεται πάνω απ΄ όλα την έδρα και από εκεί και πέρα, τα εκτός έδρας παιχνίδια πιστεύω ότι δίνουν έναν άλλο χαρακτήρα στην ομάδα».

Η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ποιος είναι ο στόχος της;

«Ο στόχος της είναι σε κάθε ματς να παίζει όσο γίνεται καλύτερο ποδόσφαιρο και να διεκδικεί τη νίκη. Από εκεί και πέρα ποδόσφαιρο είναι μπορούν να γίνουν τα πάντα».

Μετά το αποτέλεσμα αυτό τι κλίμα επικρατεί στα αποδυτήρια;

«Γενικά το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό… Πιστεύω ότι έχουμε φτιάξει ένα οικογενειακό κλίμα και αυτό μας κρατάει δεμένους μεταξύ μας».

Στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή το 1-0 γίνεται με ένα εντυπωσιακό γκολ που βάζεις εσύ. Έχεις ξαναβάλει τέτοιο εντυπωσιακό γκολ…;

«Στην καριέρα μου έχω βάλει και άλλα εντυπωσιακά γκολ και με απευθείας φάουλ και με σουτ, αλλά σίγουρα αυτό ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ, γιατί η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και πήγε μέσα και ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό σουτ».

Την επόμενη αγωνιστική η Ηλιούπολη παίζει εκτός έδρας με τα Χανιά, πως νιώθεις που θα βρεθείς αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα σου;

«Σίγουρα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί, εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να κερδίσει η ομάδα μου. Σέβομαι τα Χανιά. Πέρασα τρία εκπληκτικά χρόνια εκεί πέρα και υπάρχει μεγάλος σεβασμός και προς την ομάδα και προς την διοίκηση της ομάδας».

Μου είπες ότι η ομάδα είναι καινούργια. Έχετε έναν προπονητή, ο οποίος είναι γνώστης της κατηγορίας. Τι προσπαθεί να σας περάσει στην φιλοσοφία του σε εσάς;

«Πιστεύω ότι η φιλοσοφία, που προσπαθεί να περάσει ο προπονητής μας είναι τη νοοτροπία του νικητή, έτσι ώστε να μπαίνουμε σε κάθε αγώνα και να κερδίζουμε».

Ένα σχόλιο για τον Νότιο όμιλο που συμμετέχετε

«Είναι μια δύσκολη γενικά κατηγορία, με τα προβλήματα της. Ξεκινήσαμε αργά. Πιστεύω ότι θα γίνει και γίνεται ένα καλό πρωτάθλημα και υπάρχουν πιο πολλές ομάδες, που διεκδικούν την άνοδο και πολλές ομάδες, που θα παλέψουν για να σωθούν».

Η Ηλιούπολη μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη, σε αυτό το πρωτάθλημα;

«Ευελπιστούμε να γίνει αυτό. Σίγουρα ξέρουμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Από εκεί και πέρα η δυναμική της Ηλιούπολης είναι μεγάλη».

Επόμενο ματς είναι εκτός έδρας με τα Χανιά. Μπορείτε να πάτε και να «κλέψετε» αυτό το παιχνίδι και να κρατηθείτε ψηλά…;

«Στόχος της ομάδας, όπως είπα και πριν είναι η νίκη. Τα Χανιά έχουν μια καλή ομάδα και έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, πολύ ποιοτικούς, αν και αυτοί φτιάχτηκαν την τελευταία στιγμή. Είχαν κάποια προβλήματα το καλοκαίρι, από εκεί και πέρα, ο δικός μας στόχος είναι να πάρουμε ότι καλύτερο μπορέσουμε από αυτό το ματς».

Η διοίκηση πόσο κοντά είναι στην ομάδα…;

«Η διοίκηση είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, την στηρίζει και κάνει ότι περνά από το χέρι της καλύτερο, έτσι ώστε η ομάδα, να βρεθεί όσο γίνεται ψηλότερα».

Η επιστροφή της Ηλιούπολης, μετά από 12 χρόνια αποτελεί ένα κίνητρο, να αποδείξει ότι γύρισε δριμύτερη;

«Σίγουρα και πιστεύω και ο κόσμος το έχει καταλάβει αυτό και στηρίζει την ομάδα ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια και σίγουρα τον χρειαζόμαστε και δίπλα μας. Από εκεί και πέρα, όσο πιο ψηλότερα θα είναι η ομάδα, τόσο χαρούμενοι θα είμαστε κι εμείς και ο κόσμος και η διοίκηση».

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad